[ X ]
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe...
abonare newsletter | caută:
publicat la: 19/08/2012

Ideo Ideis - Ziua 5

Ideo Ideis - Ziua 5

Cea de-a cincea zi de Ideo Ideis a început cu încălzirea pentru ultima zi de ateliere. Am văzut foarte multă relaxare și bucurie pe fețele copiiilor. Încălzirea s-a terminat cu aplauze, dintre copii înspre traineri și dinspre traineri înspre copii.

Pe la mijlocul zilei a început valul de sosiri. Vizitatori, presa, bloggeri, membri din juriu și mulți prieteni. Ne-am întâlnit cu Andi, Vlad, Cătalin, Răzvan; adică Vasluianu, Zamfirescu, Stefănescu și Penescu. Lumea se strigă aici pe numele mici, pentru că suntem prieteni cu toții.

Pe seară am văzut un spectacol al Teatrului de Comedie, Crize, în regia lui vlad Cristache. Publicul de teatru din Alexandria a ocupat locurile din sală, iar participantii au umplut restul sălii, luând în primire și scările. A urmat o selecție de scurt metraje de la Festivalul Next, iar seara s-a încheiat foarte târziu la Conciato, terasa festivalului.