[ X ]
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe...
abonare newsletter | caută:
publicat la: 17/08/2012

Ideo Ideis - Ziua 4

Ideo Ideis - Ziua 4

E penultima zi de ateliere și repetiții, iar mâine facem bilanțul. Se lucrează intens, cu drag și spor, la personaje, mișcare, coregrafie, la tot ce trebuie pentru ca reprezentațiile din competiție să fie cât mai sus.

Maria Drăghici, coordonatorul atelierului de Educație Vizuală si Mihaela Michailov de la atelierul de Dramaturgie pregătesc o expoziție în colaborare, o expoziție cu desene și povești realizate în cele 4 zile. 

Spre seară a venit Magicianul și împrejurimile Casei de Cultură au fost invadate de toți copilașii din Alexandria. Magi a făcut spectacolul în parc și, deși trebuia să dureze o oră, copiii nu l-au lăsat să plece decât după vreo trei ore. A trebuit să-l ascundem repede, altfel copiii n-ar fi plecat acasă decât duși cu forța de către părinți. Marian Râlea este un erou!

Imediat ce a plecat Magi, a început Familia TOT, care s-a jucat cu sala mai mult decât plină. De la prima replică, toată lumea a fost pe jos de râs. Piesa are un subiect tragic, razboiul. Mai exact, războiul adus în casa unei familii cu fiul plecat pe front, de către un maior venit în vizita de relaxare, dar interpretarea extraordinară a actorilor Nicoleta Hîncu, Sorin Miron, George Costin, Alexandru Ion și Adrian Nicolae, a ținut sala în hohote de râs timp de doua ore. A fost modul perfect de a încheia a patra zi de festival.

 

Text de Mira Sfura