[ X ]
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe...
abonare newsletter | caută:
publicat la: 27/09/2012

Dacia a lansat noile modele Logan, Sandero şi Sandero Stepway

Dacia a lansat noile modele Logan, Sandero şi Sandero Stepway

La opt ani după lansarea modelului Logan, Dacia a prezentat în cadrul Salonului Auto de la Paris noile generaţii ale modelelor Logan, Sandero şi Sandero Stepway.

Noul Logan este descris ca o berlină de familie, cu linii fluide şi elegante, Sandero este un vehicul de oraş compact, care oferă 5 locuri spaţioase, în timp ce noul Stepway este modelul destinat celor care iubesc aventura.

Preţuri:
- Dacia Sandero – de la 6990 de euro (TVA inclus). Disponibil în România din 1 octombrie
- Dacia Sandero Stepway – de la 10.800 de euro (TVA inclus)
Modelul Logan va putea fi comandat în România de la finele anului 2012.

Potrivit oficialilor companiei, cele trei noi modele păstrează ADN-ul care a dus la succesul Dacia, un raport preţ-spaţiu interior fără egal, fiabilitate şi o ofertă imbatabilă. Pe lângă doul design şi motorizări noi, au fost adăugate două noi nuanţe: Bleu Persan şi Beige Cendre.

Dacia este una dintre mărcile cu cea mai rapidă creştere a vânzărilor din ultimele decenii, cu peste două milioane de vehicule vândute din 2004. În plus, Dacia dispune de cea mai tânără gamă din Europa.

Noua identitate stilistică a Dacia evocă sentimentul de calitate şi forţă. Partea frontală a autoturismelor este dominată de emblema Dacia, poziţionată în centrul calandrului. Întregul ansamblu a câştigat în expresivitate datorită noului design al blocurilor optice faţă şi a formei noi a grilei radiatorului.