[ X ]
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe...
abonare newsletter | caută:

teatrul national bucuresti

ŞtiriGala Premiilor UCIN, la a 45-a editie. Uniunea Cineastilor din Romania anunta nominalizarile pentru cele 21 de categorii

Ajuns la cea de 45-a editie, cel mai important eveniment dedicat valorilor cinematografiei romanesti, Gala Premiilor UCIN se va desfasura luni, 24 aprilie, la Sala Studio a Teatrului National Bucuresti.

ŞtiriFlorin Piersic jr. , dublă reprezentație a spectacolului ”Freak Show” de Crăciun, la TNB

Întrucât biletele pentru spectacolul ”Freak Show” programat luni, 26 decembrie la Sala Pictură a Teatrului Național București de la ora 20:00 se vând în ritm alert, organizatorii vin întâmpinarea persoanelor interesate cu o nouă reprezentație ce va avea loc în aceeași zi, de la ora 17:00.

ŞtiriConcertul DestinNatie AdrianNaidin.ro va fi reluat pe 26 decembrie, la TNB, de la ora 17:30

Admiratorii îndrăgitului artist Adrian Naidin au ales ca ”DestinNație” concertul de Crăciun, programat luni, 26 decembrie, la Sala Studio a Teatrului Național București, de la ora 20:30, cumpărând aproape toate biletele, în numai două săptămâni.

ŞtiriFREAK SHOW: one-man-show cu FLORIN PIERSIC JR revine la Teatrul Național din București

Unic în România, 13 personaje, un singur actor. La final de an, pe 26 decembrie 2016, de la orele 20.00, spectatorii bucureșteni se vor reîntâlni cu Florin Piersic jr, care va fi prezent pe scena Teatrului Național București – Sala Pictură, cu spectacolul FREAK SHOW.

ŞtiriDestinNație AdrianNaidin.ro – un pas înainte, după șocul vieții

Pe 26 decembrie, la Sala Studio a Teatrului Național București, începând cu ora 20:30, destinația este AdrianNaidin.ro.

ŞtiriFestivalul de Dramaturgie Rodica Popescu-Bitanescu, intre 1-5 noiembrie, la Creart – Sala Teatrelli

Teatrul de Comedie si Primaria Municipiului Bucuresti prezinta, intre 1 si 5 noiembrie, Festivalul de Dramaturgie Rodica Popescu-Bitanescu.

ŞtiriDelia lanseaza videoclipul piesei "Cine m-a facut om mare"

Una dintre cele mai indragite piese cantate si scrise de catre Delia, "Cine m-a facut om mare", se lanseaza astazi si cu videoclip.

ŞtiriDelia’s Winter Wonderland, show-ul exclusivist pregătit la Teatrul Naţional din Bucureşti

Delia a devenit in ultimii ani cea mai iubita artista din Romania. Cu piese mereu pe primele locuri in topuri muzicale, peste 200 de milioane de vizualizari pe YouTube doar in ultimii 2 ani, multe concerte sold out si jurata in X Factor & iUmor, artista vine cu un show exceptional la TNB.

ŞtiriProgramul TNB în perioada 9-13 ianuarie

Năpasta, Sinucigaşul şi Doi x Doi sunt câteva dintre spectacolele programate pe scena Teatrului Naţional din Bucureşti.

ŞtiriProgramul Teatrului Naţional în perioada 27 noiembrie-2 decembrie

„Un duel” şi „D’ale noastre” sunt două dintre spectacolele programate în această săptămâna pe scena Teatrului Naţional din Bucureşti.

OraşNoua față a Teatrului Național București

16 martie 2011 este data la care s-a efectuat prima predare de amplasament necesară organizării de şantier.

ŞtiriLansarea volumului “Ghidul Routledge de teatru şi performance, la TNB

Lansarea “Ghidul Routledge de teatru şi performance” va avea loc sâmbătă, 3 noiembrie, de la ora 16:30, în holul sălii mici a Teatrului Naţional din Bucureşti.

ŞtiriExpoziţie de fotografie la noua Galerie de artă a TNB

Joi, 1 noiembrie, de la ora 20:00, este programat vernisajul expoziţiei de fotografie „Minunatul Univers Jugendstil, detalii arhitectonice din ţările dunărene”, în prezenţa autorului Peter Schubert.

DansLa dans, domnule Caragiale!

Când ne gândim la Caragiale, ne vin în minte, ca într-un dicteu automat, replici, personaje, situaţii. Scrisori pierdute, carnavaluri, nopţi furtunoase, Mitici şi Caţavenci, Zoi şi Miţe, politică şi sex. Curat murdar!

OraşSălile TNB

Trei dintre noile săli ale Teatrului Naţional sunt finalizate. În celelalte lucrările avansează, iar în săli se repetă, se construiesc decoruri.

TeatreTeatrul Naţional Bucureşti

Teatrul Naţional „I.L.Caragiale” Bucureşti este o instituţie publică de spectacole, de repertoriu, care îşi propune promovarea valorilor cultural-artistice, autohtone şi universale, pe plan naţional şi internaţional.