[ X ]
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe...
abonare newsletter | caută:

teatre bucuresti

ŞtiriFlorin Piersic jr. , dublă reprezentație a spectacolului ”Freak Show” de Crăciun, la TNB

Întrucât biletele pentru spectacolul ”Freak Show” programat luni, 26 decembrie la Sala Pictură a Teatrului Național București de la ora 20:00 se vând în ritm alert, organizatorii vin întâmpinarea persoanelor interesate cu o nouă reprezentație ce va avea loc în aceeași zi, de la ora 17:00.

ŞtiriFREAK SHOW: one-man-show cu FLORIN PIERSIC JR revine la Teatrul Național din București

Unic în România, 13 personaje, un singur actor. La final de an, pe 26 decembrie 2016, de la orele 20.00, spectatorii bucureșteni se vor reîntâlni cu Florin Piersic jr, care va fi prezent pe scena Teatrului Național București – Sala Pictură, cu spectacolul FREAK SHOW.

ŞtiriDestinNație AdrianNaidin.ro – un pas înainte, după șocul vieții

Pe 26 decembrie, la Sala Studio a Teatrului Național București, începând cu ora 20:30, destinația este AdrianNaidin.ro.

ŞtiriFestivalul de Dramaturgie Rodica Popescu-Bitanescu, intre 1-5 noiembrie, la Creart – Sala Teatrelli

Teatrul de Comedie si Primaria Municipiului Bucuresti prezinta, intre 1 si 5 noiembrie, Festivalul de Dramaturgie Rodica Popescu-Bitanescu.

ŞtiriProgram weekend la Teatrul Coquette

Teatrul Coquette gazduieste sase spectacole in prima perioada a lunii octombrie.

ŞtiriTeatrul Apropo aniversează primul an

Teatrul Apropo marchează primul an de existenţă cu o serie de spectacole speciale.

ŞtiriGala Absolvenţilor 2013 UNATC

Gala programează mai multe spectacole care vor avea loc până pe 26 mai, la sălile Atelier şi Ileana Berlogea.

ŞtiriFantasmagoria, o piesă de pantomimă, premiată international, la Teatrul de pe Lipscani

Pe 16 mai, de la ora 19:00, la Teatrul de pe Lipscani, va avea loc spectacolul de pantomimă “Fantasmagoria”, premiată pentru Cel mai bun spectacol la Festivalul Internaţional Panphys (Skopje, Macedonia).

ŞtiriAtelierul de Zâmbete, la Teatrul TABU

Campania Umanitară “Atelierul de Zâmbete”, organizată de Asociaţia Suflete Deschise, are ca scop strângerea de fonduri şi donaţii ce vor fi redirecţionate către Căminul de bătrâni “Asociaţia Creştină Sf. Nicolae şi Sf. Alexandru”.

ŞtiriUşi Deschise la UNATC

În perioada 4-7 aprilie, Universitatea Naţională de Artă Cinematografică I. L. Caragiale găzduieşte a XVII-a ediţie a festivalului Uşi Deschise, eveniment organizat de profesorii şi studenţii Facultăţii de Teatru, dedicate în primul rând celor care vor să devină student ai facultăţii.

ŞtiriSe inaugurează noul spaţiu „În Culise”

Teatrul „În Culise” îşi inagurează noul spaţiu artistic cu trei nopţi de evenimente reunite într-un mix special.

ŞtiriProgramul Teatrului de Artă Bucureşti

Teatrul de Artă invită spectatorii la mai multe spectacole în a doua jumătate a lunii februarie, dar şi un concert live acustic cu Dan Byron şi Luiza Zan.

ŞtiriTeatrul de Sufragerie deschide noua stagiune

Teatrul de Sufragerie deschide stagiunea 2013 cu evenimentul Sufrageria fără Secrete şi cu Zorba, un spectacol de teatru “pe muchie de cuţit”.

ŞtiriCătălina Buzoianu, Doctor Honoris Causa la UNATC

Regizoarei Cătălina Buzoianu i se va conferi titlul de Doctor Honoris Causa în cadrul unei ceremonii care va avea loc pe 30 ianuarie 2013, la ora 10:00.

ŞtiriWorkshop pentru actori, coregrafi şi regizori de teatru

Doctor’s Studio, în parteneriat cu Teatrul Bulandra, organizează un workshop de 7 zile cu regizorul şi producătorul Paul Bargetto, dedicat actorilor, coregrafilor sau regizorilor de teatru.

ŞtiriGreen Hours 2 se deschide pe 15 decembrie

Sâmbătă, 15 decembrie, va fi deschis spaţiul artistic şi cultural independent Green Hours 2, cu spectacolul „Confesiunile unui câine”.

OraşTeatrul de Artă a fost inaugurat printr-o serie de spectacole şi concerte

Sâmbătă, 8 decembrie, s-a deschis Teatrul de Artă Bucureşti, iar Emigreişăn Drim a fost primul spectacol care s-a jucat pe scena TAB, a cărui amenajare a durat mai puţin de trei luni.

ŞtiriProgramul Teatrului Tabu în luna decembrie

Cenestezica, Puşlamaua de la etajul 13 sau Crize sunt trei dintre spectacolele programate în luna decembrie la Teatrul Tabu din Bucureşti.

ŞtiriTeatrul de Artă Bucureşti va avea propria sală de spectacole

Lansarea sălii de spectacole a Teatrului de Artă Bucureşti va avea loc pe 8 decembrie, eveniment urmat de o serie de spectacole sau concerte susţinute de Nicu Alifantis sau Byron.

ŞtiriProgramul Festivalului “Viaţa e Frumoasă” 2012

Festivalul Internaţional al Artelor Spectacolului Muzical “Viaţa e frumoasă” va avea loc în perioada 8-18 noiembrie 2012.