[ X ]
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe...
abonare newsletter | caută:

sali de teatru bucuresti

ŞtiriFlorin Piersic jr. , dublă reprezentație a spectacolului ”Freak Show” de Crăciun, la TNB

Întrucât biletele pentru spectacolul ”Freak Show” programat luni, 26 decembrie la Sala Pictură a Teatrului Național București de la ora 20:00 se vând în ritm alert, organizatorii vin întâmpinarea persoanelor interesate cu o nouă reprezentație ce va avea loc în aceeași zi, de la ora 17:00.

ŞtiriFestivalul de Dramaturgie Rodica Popescu-Bitanescu, intre 1-5 noiembrie, la Creart – Sala Teatrelli

Teatrul de Comedie si Primaria Municipiului Bucuresti prezinta, intre 1 si 5 noiembrie, Festivalul de Dramaturgie Rodica Popescu-Bitanescu.

OraşSălile TNB

Trei dintre noile săli ale Teatrului Naţional sunt finalizate. În celelalte lucrările avansează, iar în săli se repetă, se construiesc decoruri.

TeatreTeatrul Naţional Bucureşti

Teatrul Naţional „I.L.Caragiale” Bucureşti este o instituţie publică de spectacole, de repertoriu, care îşi propune promovarea valorilor cultural-artistice, autohtone şi universale, pe plan naţional şi internaţional.

TeatreTeatrul Odeon

Teatrul Odeon, unul dintre cele mai reprezentative teatre din București, a fost fondat în 1946, sub numele de Teatrul Muncitoresc CFR Giulești.

OraşNou deschis: „Laborator de noapte” la Bulandra

Iubitorii de teatru au încă o sală de spectacole în oraș, un spațiu în care vor vedea lecturi, spectacole, teatru-dans, recitaluri, work-shop-uri.

OraşTeatrul Bulandra prezintă... Sala Liviu Ciulei (Laborator)

Laboratorul de noapte. Un nou concept... și spațiu.

Institute CulturaleArCuB

ArCuB a fost înfiinţat în anul 1996, fiind un serviciu public de cultură aflat sub autoritatea Consiliului General al Municipiului Bucureşti.

TeatreTeatrul Studenţesc Podul

Încă din denumire, Teatrul Podul reunește două semnificații pentru că surpinde și uniunea dintre cele două maluri care pot fi reprezentate de spectator și actor, dar și locul unde se află, la ultimul etaj, în podul Casei de Cultură a Studenților.

TeatreTeatrul Ţăndărică

Teatrul de animaţie Ţăndărică are două săli în Bucureşti. Prima, Sala Lahovari, a fost deschisă din 1985, iar pe scena ei se joacă cel puţin 260 de spectacole. Cea mai recentă sală este reprezentată de Anima Studio, inaugurată în anul 2003. Ea s-a năs

Cafenele și CeainăriiGodot Cafe-Teatru

Godot cafe îşi aşteaptă clienţii la numărul 14 pe Blănari, vizavi (atât în spaţiu cât şi în stil) de terasa Argentin. În meniu găsiţi zilnic Teatru şi Cafea.