[ X ]
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe...
abonare newsletter | caută:

ong-uri bucuresti

Expat Corner„În mod obișnuit sunt o persoană obișnuită”

Un diplomat cultural care iese, adesea, din tiparele oficiale. Dar își asumă rolul de a promova cultura cehă în orice context. Centrul Cultural pe care îl conduce este unul dintre cele mai active în momentul acesta, dar îi rămâne timp pentru a continua idila sa cu Bucureștiul.

Expat Corner"Usually I am usual"

A cultural diplomat who often leaves aside the formal patterns. But he assumes the role of promoting Czech culture in any context. The Cultural Center that he is in charge of is one of the most active right now, but he still has time to continue his romance with Bucharest.

OraşCauze fără clauze

Nicu Neamțu este un avocat pasionat de istoria orașului, care ar pleda oricând pentru cauza patrimoniului arhitectural. Un pasionat de trasee pe două roți.

OraşCasă nouă pentru Instituto Cervantes

Spaniolii s-au mutat în casă nouă, chiar în inima Bucureştiului, în clădirea Hotel Cişmigiu. Pe o suprafaţă de 1.800 de metri pătraţi au fost amenajate spaţii funcţionale şi generoase, cu săli de curs, bibliotecă, auditoriu, birouri, sală de şedinţe, dar şi o terasă interioară.

Invitatul luniiCe declanșează scânteia interesului pentru o cauză socială?

Am stat de vorbă cu directori și manageri de resurse umane care ar vrea să încurajeze voluntariatul în rândul angajaților lor, dar nu știu cum să facă asta într-un mod eficient.

Institute CulturaleUniunea Elenă

Uniunea Elenă din România este singura organizaţie a minorităţii elene din România care reprezintă interesele membrilor Uniunii. Uniunea promovează, în România şi străinătate, drepturile şi interesele membrilor asociaţi la comunităţile teritoriale.

Institute CulturaleInstitutul Polonez

Institutele Poloneze îndeplinesc rolul departamentelor pentru cultură şi ştiinţă din cadrul ambasadelor Republicii Polone. Institutele Poloneze au funcţia unor centre competente de promovare a cunoştinţelor despre Polonia.

Institute CulturaleInstitutul Goethe

Goethe-Institut este o instituţie culturală ce promovează cultura Republicii Federale Germane pe plan mondial.

Institute CulturaleInstitutul Francez

Institutul Francez din București:Un centru de resurse, o platformă și un spațiu de schimburi culturale