[ X ]
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe...
abonare newsletter | caută:

Iaşi

ŞtiriMarele Cor al Armatei Roșii: două săli sold-out la Iași!

Rușii au cucerit Iașii. În noiembrie, concertele speciale ale Marelui Cor al Armatei Roșii au loc cu casa închisă la Iași. Biletele s-au epuizat nu doar la unul, ci la ambele spectacole programate la Opera Națională din capitala Moldovei pe 18 noiembrie.

CarteFestivalul Internaţional de Literatură şi Traducere Iaşi 2017: Svetlana Aleksievici, Gao Xingjian și autorul seriei de romane „Dexter”, între invitați

Svetlana Aleksievici și Gao Xingjian, laureați ai premiului Nobel, și autorul seriei de romane „Dexter”, Jeff Lindsay, se numără printre invitații celei de-a cincea ediții a Festivalului Internațional de Literatură şi Traducere Iaşi – FILIT, care va avea loc în perioada 4 - 8 octombrie.

Muzică clasicăFestivalul George Enescu, ediția XXII

A XXII-a ediție a Festivalului George Enescu va avea loc în perioada 30 august – 20 septembrie și anunță zeci de concerte care vor avea loc în Sala Mare și Sala Mică a Palatului, la Ateneul Român, dar și în aer liber, în Piața Festivalului (Piața George Enescu).

Muzică clasicăÎncepe Festivalul SoNoRo 2014 - „BRIDGES”

A IX-a ediție a Festivalului Internațional de Muzică de Cameră SoNoRo se desfășoară anul acesta între 31 octombrie și 17 noiembrie 2014, la București, Cluj-Napoca și Iași, sub tema “BRIDGES”.

ŞtiriProgramul Festivalului SoNoRo

A opta ediţie a SoNoRo va avea loc între 1 şi 19 noiembrie, în Bucureşti, Iaşi şi Cluj.

ŞtiriRiverside în concert la Bucureşti şi Iaşi

Riverside, revelaţia rock-ului progresiv european, va susţine două concerte în România, în oraşele Bucureşti şi Iaşi.

FeaturesLes indes galantes. Sau despre dragoste, cu artă

Operă, teatru, balet, musical şi o tentă de cabaret... Nu există etichete pentru spectacolul Indiile galante, semnat de Andrei Şerban, care a inaugurat, cu un tonus bun şi un aer optimist, sala renovată de curând a Operei şi a Naţionalului de la Iaşi.

ŞtiriTurneul Alternosfera continuă la Constanţa şi Iaşi

Trupa Alternosfera din Republica Moldova va susţine la sfârşitul săptămânii două concerte: în Constanţa (23 noiembrie, Club Goblin) şi în Iaşi (24 noiembrie, Underground Pub).

Evenimentul luniiSoNoRo 2012

Despre dragoste, despre bucuriile şi chinurile ei, va fi vorba în noua ediţie a Festivalului SoNoRo, aflată sub semnul Love Unlimited. Concertele vor avea loc între 9 şi 25 noiembrie, la Bucureşti, Iaşi, Timişoara şi Cluj-Napoca.

ŞtiriFestivalul Filmului Francez începe pe 26 octombrie

Festivalul Filmului Francez aduce 16 filme, dintre care 7 în premieră, o proiecţie specială, scurtmetraje şi două mini-retrospective care îi omagiază pe Alain Resnais şi Agnes Varda.

ŞtiriFestivalul SoNoRo 2012, între 9 şi 25 noiembrie

A şaptea ediţie a Festivalului Internaţional de Muzică de Cameră SoNoRo se va desfăşura în perioada 9-25 noiembrie, sub tema „Love unlimited”.

ŞtiriViţa de Vie aniversează 15 ani de activitate cu un turneu naţional

Trupa Viţa de Vie va porni, din 30 octombrie, într-un nou turneu Acustic, pentru a marca cei 15 ani de activitate.