[ X ]
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe...
abonare newsletter | caută:

Craiova

ŞtiriDouă săptămâni până la concertul LARA FABIAN de la Sala Polivalentă Craiova

În luna decembrie, darurile mult visate nu se lasă așteptate, iar iubitorii de concerte live din Craiova vor simți bucuria primului cadou special, peste numai două săptămâni.

ŞtiriConcert LARA FABIAN la CRAIOVA. Biletele se vând cu rapiditate. Fanii au epuizat 4 categorii de locuri

Fanii cântăreței LARA FABIAN care nu și-au achiziționat biletul pentru concertul ce va avea loc în data de 11 decembrie, la Sala Polivalentă din Craiova, au motive să se grăbească, numărul locurilor disponibile scăzând pe zi ce trece.

ŞtiriConcert LARA FABIAN la SALA POLIVALENTĂ CRAIOVA: două categorii de bilete sunt sold-out

Celebra cântăreață LARA FABIAN revine în atentia admiratorilor săi din România cu un nou concert de excepție, ce va fi prezentat în data de 11 decembrie pe scena Sălii Polivalente din Craiova, începand cu ora 19:30.

ŞtiriConcertul LARA FABIAN: noi categorii de bilete în vânzare

Agenția Premium Booking le-a pregătit o surpriză foarte placută melomanilor îndrăgostiți de muzica Larei Fabian!

ŞtiriȘtefan Bănică va începe turneul naţional. Urmează o toamnă rock’n’roll

Ștefan Bănică susține în luna noiembrie un turneu național în 8 orașe din țară. Publicul va avea parte de un concert incendiar cu Ștefan Bănică și invitații săi! Vino împreună cu cei dragi să dansezi în această toamnă pe ritmuri de rock'n'roll, alături de unul dintre cei mai iubiți artiști români.

ŞtiriLARA FABIAN va străluci într-un nou concert pe scena Sălii Polivalente din CRAIOVA

Lara Fabian, celebra cantareata de origine belgiana, a declarat de nenumarate ori ca iubeste Romania si ca reveni cu bucurie ori de cate ori va avea prilejul, stiind ca, numai in acest fel, va putea implini visul fanilor sai.

ŞtiriCvartetul Ad Libitum sărbătorește 25 de ani de activitate

Cvartetul Ad Libitum, unul dintre cele mai apreciate ansambluri camerale din România, împlineşte 25 de ani de activitate. Seria de recitaluri dedicate aniversării începe chiar în data de 25 noiembrie și include trei orașe: Pitești, București și Craiova.