[ X ]
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe...
abonare newsletter | caută:

cinema eforie

ŞtiriProgramul Festivalului Filmului European

Cinema Studio şi Cinemateca Eforie vor găzdui, între 9 şi 11 mai, Festivalul Filmului European.

Ştiri„Avangarda revizitată” – proiecţii de filme la Sala Eforie

Miercuri, 24 aprilie și duminică, 28 aprilie, de la 19.30 seara, Sala Eforie (Jean Georgescu) a Cinematecii Române (Str. Eforie Nr. 2, București), continuă difuzarea filmelor avangardei europene aflate în Arhiva Națională de Filme a României cu o peliculă semnată de Jean Vigo.

ŞtiriPrimul film interactiv din lume, în proiecție la București și Cluj

Centrul Ceh aduce în România proiectul care a revoluţionat relaţia spectatorului cu filmul, Kinoautomat, primul proiect de film interactiv din lume, conceput de către Radúz Činčera pentru pavilionul cehoslovac la Expoziția Mondială din '67, din Montreal.

ŞtiriCele mai bune filme scurte austriece din 2012, la „scurt filmAT”

Forumul Cultural Austriac, în parteneriat cu Arhiva Naţională de Filme, organizează festivalul “scurt filmAT”, în perioada 20-22 februarie 2013.

ŞtiriScurtmetraje austriece la Cinemateca Eforie

Forumul Cultural Austriac organizează între 20 şi 22 februarie, de la ora 19:00, la Cinemateca Eforie, evenimentul „scurt filmAT”, cu proiecţii de scurtmetraje austriece.

CinematografeCinemateca Eforie

Cinemateca Eforie, amplasată lângă Calea Victoriei, pe strada Eforiei numărul 2, proiectează în fiecare zi filme vechi și de artă totul într-o atmosferă culturală, care incită la dezbateri.