[ X ]
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe...
abonare newsletter | caută:

blues

ŞtiriThe Original Blues Brothers Band, mesaj video transmis fanilor din România, înainte de concertul de la Sala Palatului

Cu doar câteva zile înainte de concertul pe care îl vor susține, în premieră, la Sala Palatului, membrii trupei The Original Blues Brothers Band îi invita la concert pe toți iubitorii de blues din România, prin intermediul unui mesaj video inedit.

ŞtiriChitaristul Steve „The Colonel” Cropper nu va lipsi la concertul THE ORIGINAL BLUES BROTHERS BAND

Cu energie debordanta, entuziasm si un chef nebun de a canta si incanta urechile celor care se delecteaza pe ritmul muzicii blues, legendara trupa The Original Blues Brothers Band a dat startul unui nou turneu international, performand, la inceputul lunii august, in doua concerte fabuloase din Frant

ŞtiriBrașov Jazz & Blues Festival 2014

Trupe din România, Scoția, Argentina, Serbia și Statele Unite ale Americii vor urca pe scena Teatrului „Sică Alexandrescu”, în perioada 4-6 decembrie, în cadrul Brașov Jazz & Blues Festival.

MuzicăBlues alternativ si video art cu Mike Godoroja & Blue Spirit, la Braşov

Evenimentul face parte din “Hippie National Tour 2012-2013”- turneul de promovare al dublului album “Hippie cu Diamante”

MuzicăJohn Mayall, un părinte neobosit al bluesului

Discografia sa numără peste 40 de albume, colaborările sunt nenumărate. Anul viitor, va primi şi titlul de octogenar, iar programul turneului său arată, luna aceasta, o singură zi de pauză.

MuzicăEric Sardinas and Big Motor. Muzică și putere

Chitaristul american de blues vorbește despre cel mai recent album, despre viitorul bluesului, dar și despre sursele de inspirație pe care le găsește în Europa de Est. A întrebat Patricia Marinescu

MuzicăMarcian Petrescu - desCântece de Blues

Marcian Petrescu vorbeşte despre desCântece de Blues și colaborarea cu Charlie Musselwhite.

MuzicăConcert Eric Sardinas, la București

Chitaristul blues-rock Eric Sardinas revine în România cu un concert care face parte din turneul de promovare al celui mai recent album lansat, Sticks & Stones (2011).

MuzicăBluesul la români

Sudist, dar îl ştim şi noi. Bluesul, aşa cum a fost transmis din generaţii, peste mări şi ţări, şi-a făcut loc pe scena românească de câteva decenii. Un bun importat, căruia artiştii autohtoni i-au păstrat, dacă nu forma originală, cu siguranţă fondul.