[ X ]
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe...
abonare newsletter | caută:

BestMusic Live Concerts

ŞtiriDupa Selena Gomez, Shakira, Lady Gaga, Bruno Mars sau Nicki Minaj, Smiley este primul artist din Romania care are campanie exclusiva pe aplicatia musical.ly

Smiley este primul artist din Romania care primeste din partea musical.ly, aplicatia-fenomen cu peste 200 de milioane de utilizatori in intreaga lume, cu cea mai mare comunitate video online acumulata in cel mai scurt timp.

ŞtiriSuedezii de la ARCH ENEMY in concert la Bucuresti

ARCH ENEMY si Jinjer vor concerta la Club Quantic pe scena Open Air pe 20 septembrie ! Concertul face parte din turneul "Will To Power" care ajunge si la Bucuresti.

ŞtiriShine Festival 2017: Noi confirmari, Golden Circle Sold Out, Bilete de o zi si Programul festivalului

Shine Festival, cel mai efervescent festival al Capitalei, anunta inca 6 noi nume pe afisul festivalului, Zona Golden Circle Sold Out, dar si introducerea de bilete de o zi la pretul de 85 de lei in zona Acces General.

ŞtiriB.U.G. Mafia: Romanie, fa galagie! Program, Reguli de Acces si bilete suplimentate la categoria B!

In data de 27 mai 2017, B.U.G. Mafia va sustine concertul "Romanie, fa galagie!" la Arenele Romane din Bucuresti. Show-ul va fi deschis de Grasu XXL, C.T.C. si Killa Fonic, iar de warm-up se va ocupa DJ Oldskull

ŞtiriB.U.G. Mafia: Romanie, fa galagie! Categoria B de bilete este Sold Out!

Pe data de 27 mai 2017, B.U.G. Mafia va sustine un concert-eveniment la Arenele Romane, "Romanie, fa galagie”, un show concept in care invitatii speciali sunt chiar #CeiMaiTariFani. Show-ul va fi deschis de Grasu XXL, C.T.C. si Killa Fonic!

ŞtiriEvanescence la Bucuresti: Ultimele doua saptamani de bilete la oferta!

Evanescence, renumita formatie rock din Statele Unite, va concerta in data de 29 iunie, in premiera pe scena Arenelor Romane din Bucuresti alaturi de Killa, Sede Vacante si Fall Has Come!

ŞtiriConcert Cristi Minculescu si IRIS pe 26 mai la Hard Rock Cafe

BestMusic Live Concerts te asteapta din nou la intalnirea cu legendele vii ale muzicii romanesti ! Hiturile IRIS se vor auzi din nou live, pe 26 mai, de la ora 22.30, în interpretarea inconfundabilă care le-a făcut celebre.

ŞtiriConcert Bosquito pe 25 mai la Hard Rock Cafe

BestMusic Live Concerts te invita la Hard Rock Cafe, joi, 25 mai, incepand cu ora 21:30, la un concert extraordinar cu una dintre cele mai originale trupe romanesti cu un sound unic, BOSQUITO.

ŞtiriMetalhead Meeting 2017: afisul final, programul si bilete de o zi

Festivalul METALHEAD Meeting va avea loc pe 24 si 25 iunie la Arenele Romane din Bucuresti, iar lineupul evenimentului se imbogateste cu ultimele patru confirmari: Enemynside si 5Rand din Italia, Materia din Polonia si Within The Nova din Romania.

ŞtiriAflă cine cântă alături de Evanescence la București

Evanescence, renumita formatie rock din America, va canta in data de 29 iunie, in premiera pe scena Arenelor Romane din Bucuresti!

ŞtiriConcert Hara la Hard Rock Cafe pe 19 mai

Pe 19 mai, de la ora 22:30, Hard Rock Cafe te invită la un nou show exploziv cu una dintre cele mai iubite din trupe din România.

ŞtiriMANOWAR full classic set cu ROSS THE BOSS la Metalhead Meeting Festival 2017

Festivalul METALHEAD Meeting va avea loc pe 24 si 25 iunie la Arenele Romane din Bucuresti, iar lineupul evenimentului se imbogateste cu inca un mare nume pe afis: ROSS THE BOSS aduce Manowar full classic set pe scena de la Bucuresti.

ŞtiriCarla's Dreams la Arenele Romane: Program si Reguli de Acces

Carla’s Dreams pregateste un nou show la Arenele Romane pe 13 mai 2017. Fii gata sa asculti live noul album "Antiexemplu” in cadrul unui show Global Records si BestMusic Live Concerts!

ŞtiriEvanescence la Bucuresti: Setlist de zile mari la Arenele Romane

Evanescence, una dintre cele apreciate trupe rock americane si internationale, va concerta in data de 29 iunie in premiera pe scena Arenelor Romane din Bucuresti!

ŞtiriConcert CARGO in noua formula pe 4 mai la Hard Rock Cafe

BestMusic Live Concerts te invita la Hard Rock Cafe, joi, 4 mai, incepand cu ora 21:30, la un concert extraordinar cu legenda rockului romanesc, CARGO.

ŞtiriUli Jon Roth, fondatorul Scorpions, aduce The Tokyo Tapes la Metalhead Meeting Festival 2017

Festivalul METALHEAD Meeting va avea loc pe 24 si 25 iunie la Arenele Romane din Bucuresti, iar lineupul evenimentului se imbogateste cu inca 7 nume printre care si celebrul chitarist, ULI JON ROTH, fondatorul Scorpions.

ŞtiriConcert GOJIRA la Bucuresti: Biletele Golden Circle sunt Sold Out!

Gojira, cea mai cunoscuta trupa de metal din Franta, canta in premiera la Bucuresti pe 4 iulie la Arenele Romane, in cadrul unui Aftermath METALHEAD Meeting Festival!

ŞtiriConcert CONEXIUNI în formula originală la Hard Rock Cafe

Vineri, pe 28 aprilie de la ora 22:30, va asteptam la Hard Rock Cafe la un concert in premiera cu CONEXIUNI.

ŞtiriConcert Mircea Baniciu & Band la Hard Rock Cafe

BestMusic Live Concerts te invita la Hard Rock Cafe, joi, 27 aprilie, incepand cu ora 21:30, la un concert cu Mircea Baniciu & Band.

ŞtiriNatalie Imbruglia la Bucuresti: Categoria A de bilete este Sold Out!

Natalie Imbruglia aduce in premiera in Romania hiturile care au facut-o celebra in cadrul unui show acustic, sambata, pe 29 aprilie la Beraria H din Bucuresti.