[ X ]
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe...
abonare newsletter | caută:
publicat la: 21/05/2012

Zdob şi Zdub concertează în deschiderea Linkin Park

Zdob şi Zdub concertează în deschiderea Linkin Park

Formaţia Zdob şi Zdub, din Republica Moldova, va deschide concertul Linkin Park, eveniment care va avea loc pe 6 iunie.

Trupa Linkin Park va fi prezentă în premieră în România. Aceasta s-a format în 1996, când solistul Mike Shinoda şi Brad Delson, foşti colegi de şcoală, au înregistrat primul lor material.  

De atunci, americanii au vândut peste 45 de milioane de albume în întreaga lume, au câştigat două Grammy şi alte premii ale industriei muzicale. Concertul din Bucureşti va avea loc pe 6 iunie, la Roxempo Bucureşti. Accesul în Parcarea A este permis de la ora 17:30, iar spectacolul va începe la ora 19:00.

 

Zdob şi ZdubZdob şi Zdub a luat fiinţă în 1994, când a cântat la Moscova, pe scena Festivalului "Learn to Swim". Doi ani mai târziu au revenit la acelaşi festival şi au cântat în deschiderea trupei Rage Against the Machine.

 

În octombrie 1997, formaţia a înregistrat cele zece piese în limba română ale albumului Hardcore Moldovenesc, material care i-a făcut populari în România.

Pe 14 august 1999, Zdubii au cântat în faţa a 150.000 de oameni în Piaţa Roşie din Moscova, în deschiderea Red Hot Chili Peppers.

Trupa a concertat în peste 20 de ţări europene şi a lansat 8 albume.