[ X ]
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe...
abonare newsletter | caută:
publicat la: 7/05/2012

Spectacol Narcotango şi Răzvan Mazilu pe 15 mai

Spectacol Narcotango şi Răzvan Mazilu pe 15 mai

Trupa argentiniană Narcotango va susţine pe 15 mai, la Bucureşti, un spectacol după un concept unic realizat de Răzvan Mazilu.

“Sunt onorat să lucrez alături de Narotango la spectacolul de la Bucureşti şi că am astfel ocazia de a pune în evidenţă muzica lor, care mi se pare extrem de seducătoare, misterioasă, viguroasă, filmică”, a spus Răzvan Mazilu.

Coregraful român a apelat la mai mulţi artişti de marcă a scenei dansului românesc, precum Kokoro Umemoto (balerină la ONB), Vanda ştefănescu (dansatoare), Doru Mois (trupa Xtremproject-actobat) şi şcolile de tango MonicayLucian, Tantotangent şi Casa de Tango.

“Conceputl coregrafic pe care l-am creat pentru spectacol aduce laolaltă mai multe stiluri de dans – tango clasic, dans contemporan şi neoclasic, dar şi acrobaţie şi sport, pentru a pune perfect în valoare muzica Narcotango, care este una inspiratoare, care naşte imagini spectaculoase şi încărcate de atmosferă”, a mai spus Mazilu. 

Biletele pentru concertul din 15 mai (Sala Palatului) sunt disponibile în reţeaua de magazine Flanco, Adevărul, Palatul Naţional al Copiilor, Magazinul Victoia, Metrou Unirii 1, Sala Palatului, Magazinul Muzica, Librăria Mihai Eminescu şi online pe eventim.ro, myticket.ro, biletoo.ro, blt.ro şi billet.ro.

Trupa Narcotango a fost nominalizată de două ori la premiile Latin Grammy (2009 şi 2010), pentru cel mai bun album de tango.