[ X ]
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe...
abonare newsletter | caută:
publicat la: 22/01/2015

Quidam by Cirque du Soleil. Program și reguli de acces

Quidam by Cirque du Soleil. Program și reguli de acces

Peste o săptămână, turneul Quidam debutează la București.

Un spectacol multipremiat, într-o cheie mai tenebroasă decât Saltimbanco și Alegria, celelalte două producții Cirque du Soleil care au vizitat până acum România, Quidam este o experienţă unică şi emoţionantă care va captiva spectatorii de toate vârstele. 

Mai multe categorii de bilete sunt epuizate în acest moment, la toate cele șase reprezentații în vânzare.

Porțile Pavilionului Central al Romexpo se deschid cu o oră înainte de fiecare spectacol. 

Program reprezentații: joi, 29 ianuarie, orele 20:00 / vineri, 30 ianuarie, orele 20:00 / sâmbătă, 31 ianuarie, orele 16:00 și 20:00 / duminică, 1 februarie, orele 13:00 şi 17:00. Accesul în sală dupa începerea spectacolului nu este permis. Cei care au cumpărat bilete reduse pentru copii (reducerile au fost valabile pentru copiii cu vârste până la 12 ani, inclusiv) trebuie să țină cont că accesul copiilor se face doar alături de un adult, pe baza unui act valid ce stabilește vârsta copilului: certificat de naştere, carnet de elev, paşaport. Orice copil cu vârsta de peste 2 ani plătește bilet, dar este nerecomandat accesul copiilor cu vârste sub 3 ani la aceste evenimente. Pentru siguranța artiștilor, spectatorilor le sunt strict interzise fotografierea/înregistrarea cu camere foto/video sau telefoane mobile.

Accesul în Romexpo se face pe Bulevardul Expoziției, intrarea B. Parcarea este gestionată de Romexpo, cu plată (15 lei pe zi). Vor fi deschise parcările  B și C. Pentru locurile rămase în vânzare la data reprezentațiilor va exista o casă de bilete la intrarea în Romexpo. În incinta Pavilionului Central va fi disponibilă garderobă (cu plată). Băuturile răcoritoare și mâncarea vor putea fi achiziționate pe bază de jetoane.

Istoria Cirque du Soleil a început în 1984, de la un grup de 20 de artişti de stradă. Astăzi este o importantă organizaţie cu sediul în Québec, ce oferă divertisment de înaltă ţinută artistică. Compania are 4.000 de angajaţi, incluzând mai mult de 1.200 de artişti din aproape 50 de ţări diferite. Peste 100 de milioane de spectatori din aproape 300 de oraşe din aproape 40 de ţări de pe şase continente au urmărit până acum spectacolele Cirque du Soleil.

Preț bilete:

Adulți (preț întreg)

VIP: 500 RON; Premium: 350 RON; Tribune: 250 RON, 210 RON, 175 RON, 150 RON

Copii (până la 12 ani, inclusiv):

VIP: 350 RON; Premium: 245 RON; Tribune: 175 RON, 147 RON, 122,5 RON, 105 RON