[ X ]
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe...
abonare newsletter | caută:
publicat la: 1/11/2013
Pe 1 noiembrie începe Festivalul SoNoRo

Pe 1 noiembrie începe Festivalul SoNoRo

Vineri, 1 noiembrie, la ora 19:00, începe SoNoRo „UP”, ediția a VIII-a a Festivalului Internațional de Muzică de Cameră.

Mergi?

Concertul de deschidere va fi găzduit, ca în fiecare an, de Sala Unirii a Palatului Cotroceni din București și va readuce împreună artiști internaționali binecunoscuți publicului iubitor de muzică de cameră: Diana Ketler (pian), Alissa Margulis (vioară), Răzvan Popovici (violă), Monika Leskovar (violoncel) și Olivier Darbellay (corn).

Publicul bucureștean va avea doisprezece ocazii înlănțuite să simtă atmosfera festivalului, începând cu spectacolul de deschidere de la  Palatul Cotroceni și continuând, în tempo vioi, în frumoasele săli de spectacol din Palatul Cercului Militar Național, Banca Națională a României, ArCuB, Palatul Bragadiru, Muzeul Național de Artă al României, Ateneul Român și la Catedrala Sf. Iosif.

Seria de concerte din capitală se va încheia marți, 12 noiembrie, la Cinema „Elvira Popescu”, printr-o lansare dedicată colecționarilor de frumos: albumul foto de artă SoNoRo Conac, semnat de Șerban Mestecăneanu, cu texte scrise de Luiza Zamora și un concept grafic realizat de Corina Duma.

SoNoRo „UP” va continua apoi în Cluj-Napoca și în Iași, până pe 19 noiembrie.

Programul complet al festivalului SoNoRo poate fi găsit pe www.sonoro.ro, iar biletele şi abonamentele sunt disponibile prin reţeaua Eventim - magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librăriile Cărtureşti, librăriile Humanitas - şi online, pe www.eventim.ro.

Taguri: