[ X ]
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe...
abonare newsletter | caută:
publicat la: 8/12/2014

Joaquín Cortés, din nou la București

Joaquín Cortés, din nou la București

Dansatorul și coregraful Joaquín Cortés își lansează cel mai intim spectacol, „Gitano”, pe 15 martie 2015, la Sala Palatului din Capitală.

Alături de 8 dintre cei mai buni dansatori ai Spaniei, 2 dansatori de flamenco, 17 muzicieni și 8 vocaliști de flamenco, Joaquín Cortés aduce în România un spectacol îmbogățit cu uimitoare efecte audiovizuale.

„Vă invit să pășiți în adâncul sufletului meu, într-o călătorie muzicală și coregrafică explozivă: dans clasic, contemporan și flamand. Gitano e o trecere prin viața mea, căci povestește despre rădăcinile mele, despre  fastuoasa cultură țigănească și despre reprezentanții săi. Împreună cu dansatorii și muzicienii mei, dăm glas țiganului ce viețuiește în sângele meu. Am evoluat ca artist, descoperind noi culturi și influențe, de la cel mai ortodox Flamenco la muzică clasică, de la gospel și jazz la afro. Toate mă ajută să-mi fac arta mai curată, mai frumoasă și mai evidentă unor oameni diferiți. În Gitano, dansul mi se întrepătrunde cu muzica și lumina, reflectând o singură emoție – Pasiunea. Vreau să știți că la fiecare bătaie las o parte din inima mea pe scenă”, spune Joaquín Cortés.

Pe toata durata lunii decembrie, toate biletele, mai puțin cele VIP, au 10% reducere, și pot fi cumpărate la prețurile de 270, 225, 157,5 sau 112,5 lei, în funcție de distanța față de scenă. Începând cu data de 1 ianuarie 2015, bilete costă 300, 250, 175 și 125 lei. Biletele VIP nu fac obiectul presale-ului și sunt disponibile la prețul de 350 lei. Biletele se pot cumpăra online pe eventim.ro, sau prin rețeaua Eventim (magazinele Germanos, Vodafone, Orange, Domo, librariile Humanitas, librariile Cărturești). Biletele pot fi cumpărate și în două rate lunare, doar prin CardAvantaj, la sediul Eventim din str. Polonă nr. 15.