[ X ]
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe...
abonare newsletter | caută:
publicat la: 3/10/2012
Filmul “Tom Sawyer” va avea premiera în România pe 12 octombrie

Filmul “Tom Sawyer” va avea premiera în România pe 12 octombrie

Parada Film va lansa în cinematografe, din 12 octombrie, lungmetrajul “Tom Sawyer”, în regia lui Hermine Huntgeburth, ecranizare a romanului “Aventurile lui Tom Sawyer”, scris de Mark Twain.

Odată cu lansarea în cinematografe este lansată şi o campanie inedită de promovare intitulată “Generaţia Tom Sawyer”. Nume importante din lumea culturală, showbiz, media, social media dau viaţă personajelor din Tom Sawyer.

Peste 20 de personalităţi şi-au unit forţele pentru a promova unul dintre cele mai iubite personaje ale copilăriei, pe Tom Sawyer. Îmbrăcate în haine inspirate din film, shooting-ul a durat o lună şi a fost realizat de fotograful Dan Pierşinaru.

Pelicula “Tom Sawyer”, filmată parţial în România timp de patru săptămâni, a rulat deja în Germania, Franţa sau Rusia şi s-a bucurat de succes în rândul spectatorilor de toate vârstele. Din distribuţia filmului fac parte tinerii actori Louis Hofmann (Tom Sawyer), Leon Seidel (Huckleberry Finn), dar şi cunoscuţii actori germani Heike Makatsch (Mătuşa Polly), Benno Furmann (Joe Indianul) sau Joachim Krol (Muff Potter).

Unul dintre actorii care a luat parte la campania de promovare este Vlad Ivanov. El a debutat pe marele ecran în 1993, cu rolul din “Liceeni în alertă”. În 1999 a jucat în “Triunghiul morţii” şi “Faimosul paparazzo”. Vlad Ivanov a primit recunoaştere internaţională odată cu filmul “4 luni, 3 săptămâni şi 2 zile”, în regia lui Cristian Mungiu.