[ X ]
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe...
abonare newsletter | caută:
publicat la: 7/10/2013
E-talent: prima platformă de casting online
www.e-talent.eu

E-talent: prima platformă de casting online

Actorul Bogdan Dumitrache a lansat E-talent, unicul website de recrutare online pentru industria de entertainment din România.

E-talent.eu este, astăzi, unica platformă de casting online, activă pe piața showbiz-ului din România. Artiştii şi angajatorii pot interacţiona prin intermediul unui website dedicat job-urilor de casting.

 

Platforma dispune de toate uneltele necesare casting-ului, atât pentru artişti cât şi pentru angajatori și setează un cadru de lucru performant, profesionist şi transparent.

 

Bogdan Dumitrache, iniţiatorul platformei, spune despre acest proiect că este „o bază de date online în care se poate înscrie oricine doreşte să încerce experienţa unei zile de filmare, fie că vorbim de un spot publicitar, videoclip sau film”. Actorul are o experienţă de 10 ani în domeniu, el conducând până în prezent agenţia de casting ExitFilms.

 

E-talent pune gratuit la dispoziţia angajatorilor din industrie o bază de date ce reuneşte 3000 de actori profesionişti şi 2500 real people, precum şi categorii speciale de performeri: modele, dansatori, muzicieni şi actori amatori (absolvenţi ai unor şcoli private de actorie).

 

Platforma funcţionează ca un site de joburi. Primul pas, pentru a avea acces la toate ofertele de job, este ca utilizatorul să îşi creeze un cont ce, odată activat, îi va permite acestuia să vizualizeze şi să acceseze toate joburile de casting listate public pe E-talent.

Platforma conţine şi profilurile onorifice ale unor mari artişti ai scenei româneşti de teatru şi film.

 

Angajatorii pot selecta şi invita în mod direct artiştii la castinguri, fără intermedieri din partea E-talent.

 

Pe lângă accesul la baza de date, E-talent.eu va publica ultimele noutăţi şi evenimente din industria de entertainment. Contra cost, platforma oferă servicii de suport pentru casting, şedinţe foto, consultanţă, contractare artişti, închiriere de studiouri, echipament şi spaţii de repetiţii.