[ X ]
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe...
abonare newsletter | caută:
publicat la: 9/04/2012
Curs de regie film cu Cinema-edu şi Control N

Curs de regie film cu Cinema-edu şi Control N

Proiectul Cinema-edu s-a extins în acest an pe plan naţional şi oferă împreună cu Asociaţia Culturală Control N un loc unui licean la cursul de regie de film Director’s Cut.

Candidaţii trebuie să povestească detalii despre cum ar fi un film realizat de eo (gen, personaje principale, subiect). Ideile trebuie trimise pe pagina de Facebook cinema.edu sau la diana@asociatiamacondo.ro până pe 22 aprilie.

Director’s Cut se adresează tuturor celor pasionaţi de film, fără a avea o pregătire în domeniu, dar care vor să înţeleagă cum se vede un film şi din spatele camerei de filmare. În cele 8 şedinţe din curs, vor avea loc şedinţe interactive cu discuţii, teme pentru acasă şi experimente de percepţie. Cursul este susţinut de regizoarea Iulia Rugină, în perioada 23 aprilie-17 mai.

Iulia Rugină a studian regia de film şi televiziune la UNATC şi a aprofundat arta regiei în cadrul master al aceleiaşi facultăţi. A semnat regia a zece scurtmetraje şi un mediumetraj, proiectate în total în cadrul a peste 50 de evenimente legate de film din 13 ţări.

Cel mai recent film, mediumetrajul Captivi de Crăciun, a primit două nominalizări la Premiile Gopo în 2010. În 2009 a fondat alături de Ana Agopian şi Oana Răsuceanu Asociaţia Culturală N, cu scopul de a trezi interesul tinerilor pentru manifestările cinematografice din România.

Detalii despre Director’s Cut şi Control N pe site-ul www.controln.ro sau la info@controln.ro. Cei interesaţi se pot în scrie în limita locurilor disponibile. 

 

Director's Fight from Control N on Vimeo.