[ X ]
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe...
abonare newsletter | caută:
publicat la: 14/10/2011

Casa porțelanului prezintă colecțiile de iarnă

Casa porțelanului prezintă colecțiile de iarnă

Maison de la Porcelaine își întâmpină musafirii luni, 17 octombrie, de la ora 14.00, cu noile colecții de iarnă create de Wagner Arte frumoase și Povești.

Sub denumirea „Winter of gentiliTEA”, organizatoarele, Ana și Irina Wagner, propun patru colecții surprinzătoare: Bijuterii de seară, Povești cu zăpadă, Visul ceaiului și Paretare.

Actorul Bogdan Stanoevici va povesti cum au luat naștere aceste obiecte de artă în atelierul din strada Dr. Staicovici 19. 


Despre Wagner Arte Frumoase
Magazinul "Wagner - arte frumoase şi poveşti" a apărut ca urmare a nevoii de exprimare şi comunicare artistică. Este un loc "de poveste" pentru că fiecare artist regăsit aici vine cu povestea sa. Un spaţiu-galerie în care arta este prezentată nonconformist, într-un ambient cald şi prietenos. Spunem nonconformist pentru ca în cazul Anei Wagner, fondatoarea acestui "concept store", porţelanul reprezintă suportul pentru lucrările sale de grafică şi pictură. Poveştile sale cu prinţese şi peisaje paradisiace,  cu pisici călătoare şi case zburătoare nu se mai aştern de mult pe obişnuita hârtie sau pe 'convenţionala pânză . Şi în această situaţie nu se află numai Ana, ci şi mulţi alţi artisţi cu care colaborează şi pe care îi regăsim în acest spaţiu al său. Este un magazin în care se întâmplă evenimente şi vernisaje sau se stă de vorbă, pur şi simplu, la o ceaşcă de ceai cald.