[ X ]
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe...
abonare newsletter | caută:
publicat la: 2/08/2012
Ateliere de origami pentru copii

Ateliere de origami pentru copii

Muzeul Naţional de Istorie Naturală “Grigore Antipa” aşteaptă copiii în perioada 6-10 august la o serie de ateliere de origami, alături de instructori şi specialişti zoologi.

Atelierul îşi propune familiarizarea participanţilor cu tehnica plierii hârtiei, apărută acum câteva sute de ani în Japonia, dar şi dezvoltarea prin joacă a atenţiei la detalii, îmbunătăţirea orientării în spaţiu, a gândirii logice, a preciziei, a disciplinei şi a comunicării.

Acest modul se intitulează Baza pătratului dublu şi cea a cocorului şi este dedicat realizării de animale, flori, decoraţiuni ce pornesc de la acest model de bază.

Atât copiii, cât şi părinţii sau bunicii se pot înscrie la curs. Modulul este structurat în 5 şedinţe, de luni până vineri, de la 14:30 la 16:00.

Costurile de participare sunt de 150 de lei/copil pentru 5 ateliere. Înscrierile de participare se fac în limita a 14 locuri, pe adresa de email florentinap@antipa.ro