[ X ]
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe...
abonare newsletter | caută:
publicat la: 24/02/2015

0002birdville – dans contemporan interdisciplinar

0002birdville – dans contemporan interdisciplinar

WASP (Working Art Space and Production) găzduiește, la 6 martie, spectacolul 0002_birdville, realizat de coregrafa Simona Deaconescu, care a avut premiera în cadrul ediției a 9-a a eXplore dance festival.

Un spectacol interdisciplinar, o feerie tehnologică interactivă care vorbește despre dorința de îmbunătățire și fragilitate, cu dansatori hibridizați, îmbrăcați cu corpuri augumentate, care trăiesc într-o lume virtuală creată și organizată independent de dorința lor.

Simona Deaconescu (născută în 1987) este creatoarea spectacolului Camera 0001_Fabrica de Vise, coregraful și regizorul scurtmetrajului de dans Silent Places (în colaborare cu Oleg Mutu). De asemenea, se implică activ în dezvoltarea dansului contemporan din România și a artelor conexe. În prezent face parte din echipa Platforma X, proiect destinat artiștilor new media, prezentat la WASP, în preambulul eXplore Dance Festival #9. 

Coregraf: Simona Deaconescu
Dansatori: Răzvan Stoian, Denis Bolborea, Galea Bobeicu, Alexandra Bălașoiu, Dragoș Istvan Roșu
Multimedia & Platforme Interactive: KOTKI Visuals
Sound design: Denis Bolborea
Fotograf: Vlad Brăteanu

Rezervari bilete: contact@waspmagazine.com
Prețuri bilete: 25 lei / 15 lei – elevi și studenți