[ X ]
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe...
abonare newsletter | caută:
Stela Nadoleanu publicat la: 11/12/2014
Bucureşti Vernisaj Wood Be Nice, 12 decembrie 2014, la Pallets (Vasile Stroescu 40), ora 19:30

Wood Be Nice - expoziție aniversară

Wood Be Nice - expoziție aniversară

Wood Be Nice vernisează pe 12 decembrie o nouă expoziție. 20 de lucrări realizate prin colaj clasic, grafică, transfer de imagine pe OSB și pe ziar marchează cei 4 ani de când Daniel Loagăr și Andrei Cornea și-au lansat proiectul artistic.

Mergi?

Artiștii vizuali Daniel Loagăr și Andrei Cornea (atelier Wood Be Nice) vernisează vineri, 12 decembrie, de la ora 19:30 expoziția „Suntem îngeri”.

Cele 20 de lucrări realizate prin multiple tehnici (colaj clasic, grafică, transfer de imagine pe OSB și pe ziar) sunt expresia unui strigăt de bucurie, atât pentru aniversarea celor 4 ani de colaborare, cât și pentru maturitatea la care au ajuns în parcursul lor artistic.


În atelierul lor din Bucuresti, Daniel și Andrei au experimentat tehnica artizanală a transferului de imagine pe suprafețe neconvenționale (lemnul) și in 2011 s-au lansat sub numele de Wood Be Nice.

 

Vrem să facem imaginile să redevină palpabile, să le redăm umanitatea care a stat la baza creării lor, iar lemnul marchează perfect revenirea imaginii la firescul ei. Am ales metoda de transfer manual al imaginii pe lemn deoarece lemnul împrumută din personalitatea și energia imaginii, augmentând-o și dându-i noi valențe”, mărturisește Daniel Loagăr.


Cei doi artiști vor săarbători 4 ani de când au adus lemnul în atenția publicului sub formă de fotografie, colaj, obiecte de decor, atât în spațiul privat, cât și în spațiul public - la festivaluri și evenimente culturale.


Daniel Loagăr și Andrei Cornea vor fi prezenți la vernisajul expoziției care are loc la Pallets, începând cu ora 19:30. Trupa „The Message” va susține un concert în cadrul evenimentului.


Vernisaj Wood Be Nice, 12 decembrie  2014, la Pallets (Vasile Stroescu 40), ora 19:30

Pagina evenimentului AICI

https://www.facebook.com/WoodBeNice

http://www.woodbenice.com

 

Taguri: