[ X ]
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe...
abonare newsletter | caută:
Aura Clara Marinescu publicat la: 6/10/2011

Viața de noapte de pe "Eminescu"

Viața de noapte de pe

Seara, zarva de pe Mihai Eminescu se mai domolește: muncitorii încheie lucrul, comercianții închid obloanele. Șoseaua e mai liberă, însă trotuarele sunt pline – mai ales în fața cluburilor și a Teatrului Metropolis. Vă sfătuim (și vă dorim) să nu ajungeț

Mergeți mai departe la o șaorma. E mereu coadă. Clubul Wings, aflat la câțiva metri, este deschis petrecăreților până la 5.00 dimineața. Sigur veți nimeri la un concert live, specialitatea casei de la numărul 127.

De altfel, pe scena Wings au cântat Napalm Death, în septembrie, dar și trupe românești: Vița de Vie, Sarmalele Reci, Omul cu Șobolani, Antract, Luna Amară. Biletul de intrare costă de la 10 lei.

De o promenadă nocturnă nu poate fi vorba pe strada Mihai Eminescu, mai ales că becurile stradale împrăștie o lumină palidă. Noroc cu farurile mașinilor! Doar ele vă mai feresc de „accidentele” specifice unei străzi în lucru. Dacă ați reușit să găsiți bilete la teatru, ar fi bine să știți din timp că nu prea găsiți loc de parcare. Mai puțin culturală, ce-i drept, e zarva de la Serviciul de Ambulanță București-Ilfov.

În zona caselor dărăpănate, strada pare a fi un decor desprins din filmele de groază, ce contrastează (chiar și pe întuneric) cu „building-urile” din sticlă și vilele de lux.

V-a prins dimineața pe Eminescu? Aveți două variante: cumpărăturile de la Mega Image-ul din capăt (sau piața de vizavi). Sau luați-o de la capăt și străbateți din nou Babiloniada, în drum spre serviciu. 

Taguri: