[ X ]
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe...
abonare newsletter | caută:
publicat la: 6/11/2014
Bucureşti

House of Bounce, Str. Biharia, vizavi nr. 26, Tel.: 0374.040.444

Jump! House of Bounce, primul parc de trambuline din oraș

Jump! House of Bounce, primul parc de trambuline din oraș

Primul parc de trambuline indoor din București, cu o suprafață de peste 1.000 mp, se află în zona Romaero Băneasa.

Aici se pot organiza petreceri pentru zile de naștere, team building-uri, evenimente corporate sports, aveți la dispoziție trambuline, puteți practica sărituri Xtreme pe pereți, dodgeball, Bounce FIT (fitness pe trambulină). De asemenea, tot aici este amenajat și un loc de joacă pentru copii. Vârsta minimă a celor care trec pragul House of Bounce este de 3 ani. O altă condiție este aceea ca greutatea maxima a celor care vin să sară pe trambuline este de 150 kg.

Parcul pune la dispoziție și vestiare, dar și mai mulți supraveghetori care urmăresc buna desfășurare a săriturilor, iar înainte de intra în spațiile special amenajate, va trebui să citiți regulamentul și să luați la cunoștință riscurile la care sunteți expuși.

Prețuri:

Acces redus – 25 ron/oră
De accesul redus pot beneficia toți participanții cu vârsta sub 5 ani, de luni până duminică, între orele 10:00 – 22:00.
Acces general – 35 ron/oră
Este adresat tuturor participantilor cu varsta de peste 5 ani si este valabil de luni pana vineri, intre orele 10:00 – 22:00.
Acces week-end – 40 ron/oră
Este adresat tuturor participanților cu vârsta de peste 5 ani și este valabil sâmbăta și duminica, între orele 10:00 – 22:00.
Abonament 10 intrări – 250 ron
Abonamentul de 10 intrări poate fi achiziționat de către orice participant și este valabil 3 luni din momentul primei intrări.