[ X ]
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe...
abonare newsletter | caută:
publicat la: 17/05/2013

Divertiland – singurul loc cu valuri, nisip şi senzaţii tari din Bucureşti

Divertiland – singurul loc cu valuri, nisip şi senzaţii tari din Bucureşti

Parcul de distracţii Divertiland aşteaptă publicul, de la 1 iunie, cu tobogane spectaculoase şi lecţii de surfing în singura piscină cu valuri din România.

Anul acesta, vizitatorii pot alege dintr-o varietate de zone destinate distracţiei. Principalele atracţii sunt piscina cu valuri, unică în ţară, tobogane Lazy River sau râul leneş pentru cei dornici de relaxare, un loc de joacă special pentru copii şi 4.200 de metri pătraţi de plajă cu nisip. 

Piscina de 1.200 de metri pătraţi „face valuri” în 33 de moduri diferite, potrivite pentru toate tipurile de activităţi, acesta fiind singurul loc din Bucureşti în care surfingul şi alte sporturi similare sunt posibile. Un instructor este întotdeauna la dispoziţa celor care vor să înveţe cum să domine valurile.

Cele 22 de tobogane sunt create pentru a oferi experienţe unice pentru toate gusturile, de la cele mai aventuroase la cele mai cuminţi.

Dependenţii de adrenalină se vor bucura de toboganul cu mai multe benzi, singurul în care coborârea se face cu faţa înainte, ceea ce amplifică toate senzaţiile. Acesta este ideal pentru întreceri şi competiţii de grup.

Parcul deţine şi cu cel mai abrupt tobogan din ţară, al cărui unghi de înclinare de 60 de grade provoacă senzaţia de cădere în gol.

Tot la capitolul senzaţii tari mai intră şi toboganul bumerang, toboganul super-bowl şi toboganul de viteză în care „prinzi” 65 km/h. 

Tabloul este completat de toboganele tubulare, create pentru cei mai puţin aventuroşi şi de toboganele pentru copii. Tot pentru cei mici mai există şi Rain Fortress, o construcţie specială în care copiii de toate înălţimile au acces la peste 72 de atracţii şi jocuri.

Pentru cei care caută relaxarea, Lazy River oferă peste 1 km de plutire leneşă. Cursul râului îi poartă pe vizitatori pe lângă atracţiile principale ale parcului, oferindu-le o vedere de ansamblu.

În parc se mai află şi o insulă de 2.000 de metri pătraţi, amplasată în centrul parcului. Insula este gândită ca o zonă VIP şi un loc pentru vizitatorii de toate vârstele. În zona VIP se găsesc şi foişoare în care vizitatorii se pot bucura de o experienţă cu adevărat de cinci stele.

Anul acesta, parcul include şi mai multe restaurante, amplasate în zone uşor accesibile, cu mâncare pentru toate gusturile.

Divertiland întrece standardele din România şi în ceea ce priveşte siguranţa. În perioadele de vârf, 35 de salvamari au grijă ca toată lumea să se afle în siguranţă. De asemenea, o firmă privată asigură securitatea înăuntrul şi în afara parcului.

Divertiland are o capacitate de 3.500 de persoane pe zi, care au acces gratuit la şezlonguri, umbrele şi colaci de salvare. Transportul gratuit va fi disponibil pentru clienţi, facilitând accesul de la staţia de metrou Păcii, din Militari, la Divertiland şi înapoi.  

Clienţii pot cumpăra deja abonamente avantajoase pentru întreg sezonul cu o reducere de 80%. Acestea sunt disponibile pe divertiland.ro. Începând cu 1 iunie, abonamente săptămânale şi lunare vor fi de asemenea disponibile pe site.

Biletul de intrare pentru o singură zi costă 50 de lei, pentru adulţi şi copii cu înălţimea de peste 1,20 m, şi 40 de lei, pentru studenţi şi copii sub 1,20 m, în timpul săptămânii, şi de 80 de lei, respectiv 70 de lei în zilele de sâmbătă şi duminică. 

Costul unui bilet include accesul nelimitat la toate atracţiile, precum şi la materialele adiacente – colaci, umbrele şi şezlonguri.