[ X ]
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe...
abonare newsletter | caută:
publicat la: 12/03/2012

Comunicat de presă lansare oficială BeWhere!

Comunicat de presă lansare oficială BeWhere!

Revista BeWhere! s-a lansat oficial vineri, 9 martie, pe scena Teatrului Naţional din Bucureşti.

Lansarea a marcat şase luni de la apariţia pe piaţa bucureşteană şi a anunțat o schimbare de strategie a revistei. Începând din luna martie BeWhere! se distribuie nu doar în București, ci și la nivel național în peste 50 de orașe.

Conceptul evenimentului a mizat pe o convenţie teatrală, însă invitaților nu li s-a propus un spectacol de teatru. După filmul de prezentare a echipei și discursul oficial, logica a fost inversată prin joc şi schimbare de perspectivă, toţi spectatorii fiind invitaţi pe Scena Mare pentru a deveni actori ai vieţii oraşului.

Printre cei aproape 400 de invitați care au participat la eveniment s-au numărat: Mihai Chirilov, Marius Chivu, Marius Constantinescu, Gabriela Massaci, Voicu Rădescu, Adina Rosetti, Ada şi Alexandru Solomon, Camelia Văcaru, reprezentanți ai presei și ai instituțiilor de cultură din București.

 

De şase luni BeWhere! îşi propune să ofere răspunsuri pertinente la întrebarea ”unde ieșim în oraș?”. Prin cele 80 de pagini ale revistei (și prin intermediul site-ului www.bewhere.ro) vă adresăm, lună de lună, un îndemn: BeWhere the city is! ... fie că sunteți pasionați de film, de teatru, fie că vorbim despre cele mai bune concerte sau despre localuri nou deschise. Editorii BeWhere! sunt specialiști pe fiecare domeniu în parte, și v-au obișnuit cu dosare tematice, cu interviuri, cu recenzii și cronici avizate, cu recomandări și editoriale axate pe viața Bucureștiului. Ediția aniversară de martie vă propune să vedeți viața orașului în alb și negru. Am ales această metaforă „vizuală” atât pentru a surprinde câteva dintre tendințele artelor în acest moment, dar mai ales pentru a ne dezvălui poziția editorială, scrisă negru pe alb.

Echipa BeWhere!

Stela Nadoleanu, Redactor-Şef

Anca Negoiţă, Redactor-Şef Adjunct

Liliana Trîncă, Art Director

Mihai Priboi, Director General

Aura Clara Marinescu, Editor Oraş

Patricia Marinescu, Editor Muzică

Ileana Bîrsan, Editor Film

Cristiana Gavrilă, Editor Teatru

Ema Stere, Editor Carte

Igor Mocanu, Editor Artă

Florin Barbu, Editor Localuri

Teodor Dună, Editor Text

Adi Bulboacă, Editor Foto

Ionuţ Constantinescu, Content manager

Petre Zarioiu, Web Editor

 

Mulțumim Teatrului Național și d-lui Director Ion Caramitru pentru amabilitatea de a ne fi găzduit, precum și sponsorilor și partenerilor noștri: Apa Nova, Borsec, Pernod Ricard (prin brandurile Jameson și Absolut Vodka), F64 admosfera. Mulţumim pentru sprijin și

încrederea acordată postului de radio Guerrilla precum și insituțiilor și Institutelor Culturale din București cu care colaborăm deja de jumătate de an. Mulţumim, cu această ocazie, tuturor celor care ne-au fost alături vineri şi tuturor celor care ne citesc!

Revista BeWhere! apare în prima joi a lunii. Se tipărește pe hârtie mată, într-un tiraj de 15.000 de exemplare. Se distribuie în București şi în ţară prin rețelele InMedio şi Relay, Hiparion, precum și în librăriile Anthony Frost, Bastilia, Cărturești, Dalles, Diverta, Eminescu și Humanitas la prețul de 8 lei.

Abonamente pe www.bewhere.ro, prin Zirkon Media sau Interpress Sport la preţul de 35 lei/6 luni; 70 lei/12 luni.