[ X ]
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe...
abonare newsletter | caută:
publicat la: 4/01/2012

La gura sobei

La gura sobei

În epoca încălzirii centralizate, am pornit în căutarea focurilor de altădată. Case vechi adăpostesc localuri cu pretenţii, cu specific cultural sau baruri pentru gaşca de prieteni, fiecare reconstituind cadrul invernal în stil propriu.

Hobby Café

Vrei să păcăleşti gerul şi nu te hotărăşti în care dintre localurile din Centrul Vechi să te încălzeşti? Noi am găsit Hobby Café, la intersecţia străzilor Mântuleasa şi Negustori. Într-o casă boierească, cu încăperi înalte. Foarte înalte. Și cu sobe de teracotă. Și mai are ceva, un şemineu. Fără lemne, dar prompt. 
Citeşte mai multe despre Hobby Café.

La Copac

Semnalizat discret, pe una dintre străzile lăturalnice din centru, e destul de uşor să treci pe lângă La Copac, dacă nu eşti familiarizat cu zona. Dar pentru că ar fi păcat să nu-i treceţi pragul, vă atenţionez! 
Citeşte mai multe despre La Copac.

Crama Domnească

Un meniu bine ales, construit pe principiul „ca la mama acasă”, cu tochitură şi păstrămioară, cu pui la jar sau tras în sabie, toate bine coapte sau fripte, şi un decor de poveste. Ca să gustaţi din ospitalitatea locului şi să intraţi în atmosfera de iarnă, alegeţi masa din faţa şemineului de epocă.
Citeşte mai multe despre Crama Domnească

La Scena

O după-amiază jazz la gura sobei. Pe frigul ăsta, ce-ţi poţi dori mai mult? Casa, care a împlinit de mult o sută de ani, găzduieşte, pe lângă spectacole de teatru, concerte, expoziţii, şi câteva sobe din teracotă, care sunt aprinsecând e gerul mai mare. 
Citeşte mai multe despre La Scena

Jackson Bar

Vă amintiţi de The Jack? De ceva vreme, s-a transformat în Jackson Bar. Se află tot pe Calea Griviţei, înăuntru se ascultă tot rock, iar clienţii îşi fac intrarea tot pe bază de sonerie. Puterea obişnuinţei… Iarna, odată cu lăsarea serii, după ora 18.00, lângă bar arde focul într-un godin. 
Citeşte mai multe despre Jackson Bar.