[ X ]
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe...
abonare newsletter | caută:
publicat la: 4/10/2012
Câștigă o invitație la proiecția specială a filmului „Tom Sawyer” - CONCURS ÎNCHEIAT

Câștigă o invitație la proiecția specială a filmului „Tom Sawyer” - CONCURS ÎNCHEIAT

Parada Film va lansa în cinematografe, din 12 octombrie, lungmetrajul “Tom Sawyer”, în regia lui Hermine Huntgeburth, ecranizare a romanului “Aventurile lui Tom Sawyer”, scris de Mark Twain.

Înainte de premiera oficială de vineri, marți pe 9 octombrie, de la ora 19:30 va avea loc o proiecție specială a filmului, în sala Elvira Popescu, la Institutul Francez.

Puteți câștiga o invitație la proiecția de marți dacă răspundeți corect la întrebarea: "Cine era cel mai bun prieten al lui Tom Sawyer?"

Trimiteți răspunsurile voastre, alături de nume și email, folosind formularul de mai jos, până luni, 8 octombrie ora 12:00.

 

Pelicula “Tom Sawyer”, filmată parţial în România timp de patru săptămâni, a rulat deja în Germania, Franţa sau Rusia şi s-a bucurat de succes în rândul spectatorilor de toate vârstele. Din distribuţia filmului fac parte tinerii actori Louis Hofmann (Tom Sawyer), Leon Seidel (Huckleberry Finn), dar şi cunoscuţii actori germani Heike Makatsch (Mătuşa Polly), Benno Furmann (Joe Indianul) sau Joachim Krol (Muff Potter).