[ X ]
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe...
abonare newsletter | caută:

teatru alternativ

TeatruTeatrul vs real life: „foamea noastră cea de toate zilele”

„Foamea noastră cea de toate zilele” este un teatru ca o cină cu prietenii. Se întâmplă la Centrul Replika începând din 29 octombrie.

TeatruTeatrul Independent. Experiment sau necesitate?

Ultimele două decenii ale vieții culturale românești au însemnat și „democratizarea” teatrului. Independența este tradusă prin libertate de expresie, proiecte alternative și lipsa granițelor. Actori și regizori își dau întâlnire în spații neconvenționale și își unesc forțele în festivaluri dedicate.

ŞtiriSeară Jim Morrison la Teatrul de Sufragerie

Sâmbătă, 9 februarie, de la ora 20:30, Teatrul de Sufragerie organizează un eveniment special, dedicat lui Jim Morrison.

Teatrudontcrybaby - Cronică de teatru

În jungla metropolitană, Scufiţa Roşie a rătăcit drumul spre casa bunicii. E aproape pervers felul în care poveştile se înşurubează în contemporaneitate.

TeatreTeatrul Arca

Teatrul Arca este o companie de teatru independenta, aflată într-o fostă casă boierească din secolul trecut, la mansarda restaurantului La Scena.

TeatreTeatrul Studenţesc Podul

Încă din denumire, Teatrul Podul reunește două semnificații pentru că surpinde și uniunea dintre cele două maluri care pot fi reprezentate de spectator și actor, dar și locul unde se află, la ultimul etaj, în podul Casei de Cultură a Studenților.