[ X ]
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe...
abonare newsletter | caută:

spectacole pentru copii

ŞtiriPaula Seling, Dalma si George vor interpreta melodiile din Frozen. Productia originala Disney, pe 27 mai, Sala Palatului

Pe 27 mai, Sala Palatului se va transforma in „Regatul de Gheata”. Filmul va rula integral, iar toata muzica va fi cantata live de catre orchestra si cor.

ŞtiriMasha și Ursul, în premieră în România!

Au cucerit o lume întreagă și acum Masha și Ursul vin în sfârșit la București! Cel mai urmărit serial de desene animate rusesc, un fenomen al internetului, prinde viață pe scena Sălii Palatului pe 13 mai în spectacolul “Borcanul Cu Miere”, o producție a companiei Trida!

ŞtiriPRIMELE 300 DE BILETELE CU PRET REDUS PENTRU “SMURFS LIVE ON STAGE” SUNT FOARTE APROAPE DE EPUIZARE

Strumfii si ravagiile lui Gargamel aduc primvara si veselia pe scena Salii Palatului!

ŞtiriStrumfii si ravagiile lui Gargamel aduc primavara si veselia pe scena Salii Palatului

Sigur va amintiti desenele animate cu omuletii albastri, ce locuiau in casutele ciupercuta!? Iaca... acum ne-am dat de trei ori peste cap si am pregatit o surpriza de proportii strumfesti pentru cei mici, mici si... pentru cei MARI!

ŞtiriDisney in Concert: Frozen! Promoţie la bilete

In pragul verii si al Zilei Copilului, pe 27 mai, Sala Palatului se va transforma intr-un regat de gheata.

Kids CornerSpectacol al trupei Hopa-Trop, pe 24 februarie

Spectacolul „Noapte bună” este unul nonverbal, însoţit de muzică live, pentru copiii cu vârste între 2 şi 4 ani.

ŞtiriSpectacol dedicat copiilor la Opera Naţională Bucureşti

Duminică, 3 februarie, de la ora 11:00, la Sala Mare a Operei Naţionale Bucureşti, este programat spectacolul pentru copii “Albă ca Zăpada şi cei şapte pitici”.

Kids CornerProgramul Teatrului Ţăndărică (12-20 ianuarie)

Copii vor putea urmări în acest început de an spectacole precum „Frumoasa şi Bestia” sau „Rapunzel” la Sala Lahovari a Teatrului Ţăndărică.

ŞtiriFestivalul Poveşti pentru copii şi oameni mari continuă la Biblioteca Naţională

Astăzi, 20 decembrie, la Biblioteca Naţională, vor avea loc spectacole de păpuşi şi de magie, lecturi de poveşti pentru copii şi ateliere de creativitate.

ŞtiriMickey’s Magic Show, între 13 şi 17 februarie, la Bucureşti

Spectacolul Mickey’s Magic Show aduce nu doar personajele favorite ale copiilor, ci şi o serie de momente de magie şi iluzionism gândite de Jim Stenmeyer, designerul din spatele reprezentaţiilor lui David Copperfield.

ŞtiriFestivalul „Poveşti pentru copii şi oameni mari”, din 17 decembrie

Ministerul Culturii şi Teatrul Naţional de Operetă organizează între 17 şi 21 decembrie Festivalul „Poveşti pentru copii şi oameni mari”, care va avea loc în sediul Bibliotecii Naţionale din Bucureşti.

ŞtiriFestivalul Internaţional al Teatrului de Animaţie, între 22 noiembrie şi 1 decembrie

A opta ediţie a Festivalului Internaţional al Teatrului de Animaţie „Bucurii pentru copii. Spectacole de colecţie” va avea loc între 22 noiembrie şi 1 decembrie 2012.

ŞtiriProgramul Teatrului Ţăndărică în perioada 25 octombrie-4 noiembrie

Rapunzel, Mica Sirenă şi Cartea Junglei sunt câteva dintre spectacolele pentru copii programate la Sala Lahovari a Teatrului Ţăndărică.

Kids CornerProgramul activităţilor pentru copii în cadrul Festivalului „Viaţa e frumoasă”

Festivalul “Viaţa e frumoasă!”, organizat de TNO “Ion Dacian”, revine cu o nouă ediţie, ce va avea loc în intervalul 8-18 noiembrie, programul fiind dedicat şi copiilor, printr-o serie de activităţi speciale.

ŞtiriProgramul Teatrului Ţăndărică în perioada 11-21 octombrie

Frumoasa şi bestia, Mica Sirenă sau Tom Degeţel sunt câteva dintre spectacolele care vor avea loc în perioada următoare la Sala Lahovari a Teatrului Ţăndărică.

OraşOpera Comică pentru Copii s-a mutat în Giulești

Sala Mare a Operei Comice pentru Copii (OCC) a fost renovată în câteva luni. Cu o acustică excelentă, sala era faimoasă încă de când a fost construită, în 1927, de către arhitectul Horia Creangă) și are și fosă de orchestră.