[ X ]
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe...
abonare newsletter | caută:

spectacole bucuresti

ŞtiriCIRQUE DU SOLEIL REVINE LA BUCUREȘTI ÎN 2017 CU VAREKA

Cirque du Soleil are plăcerea să anunțe spectacolul Varekai la București! Doar șase reprezentații la Romexpo, Pavilionul Central, București, de pe 3 până pe 7 mai 2017.

ŞtiriPeste o săptămână, BALLET FLAMENCO DE MADRID prezintă spectacolul ”CARMINA BURANA” la București

Peste doar câteva zile, cea mai expresivă versiune artistică a operei muzicale ”Carmina Burana” de Carl Orff va fi susținută la București, de cei peste 30 de dansatori și soliști profesioniști, reprezentanți de elită ai companiei Ballet Flamenco de Madrid.

TeatruColibri - Cronică de teatru

Colibri este un spectacol despre robotizare, sterilizare interioară şi, de ce nu, rinocerizare a vieţii, în toată sensibilitatea ei, ca să cităm o piesă, mult mai celebră, a lui Ionesco, decât cea la care ne referim acum, regizată de Florin Piersic jr., şi produsă Doctor’s Studio.

Teatrudontcrybaby - Cronică de teatru

În jungla metropolitană, Scufiţa Roşie a rătăcit drumul spre casa bunicii. E aproape pervers felul în care poveştile se înşurubează în contemporaneitate.

TeatruConul Leonida faţă cu reacţiunea - Cronică de teatru

Îl cităm pe Caragiale şi fără să ne dăm seama. Trăim printre Mitici şi facem dezbateri electorale înainte de culcare, chiar dacă gazeta a fost înlocuită cu talk-show-ul preferat.

ŞtiriCirque du Soleil revine în Bucureşti cu spectacolul Alegria

Trupa Cirque du Soleil va susţine noi spectacole în Bucureşti pe 5, 6, 7 şi 8 septembrie 2013, la Romexpo, iar biletele intră în vânzare de mâine, 13 decembrie.

ŞtiriProgramul reprezentaţiilor Voca People la ArCuB

Grupul Voca People va susţine în zilele următoare 7 reprezentaţii la Sala ArCuB.

ŞtiriNoutăţi în spectacolul Havasi din 3 noiembrie

Cu trei săptămâni înaintea concertului Havasi Symphonic, pianistul şi bateristul Endi au efectuat o scurtă vizită la Bucureşti pentru a oferi noi detalii despre spectacolul pe care îl vor susţine la Sala Palatului pe 3 noiembrie.

ŞtiriProgramul Green Hours şi Teatrul LUNI în perioada 16-21 octombrie

Miercuri, 17 octombrie, de la ora 20:00, Centrul Ceh prezintă concertul Tara Fuki, din cadrul Festivalul Soundczech.

ŞtiriArCuB prezintă spectacolul Voca People, din 31 octombrie

Sala ArCuB va găzdui în perioada 31 octombrie-4 noiembrie şapte reprezentaţii ale spectacolului realizat de Voca People.

Evenimentul luniiCirque du Soleil. Magia urbană

Cirque du Soleil vine în România cu un spectacol creat în urmă cu 20 de ani.