[ X ]
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe...
abonare newsletter | caută:

regizori romani

ŞtiriNae Caranfil, invitat la Serile oamenilor de bine

Miercuri, 30 ianuarie, de la ora 19:00, GensDuBien organizează episodul 3 din seria de evenimente dedicate oamenilor de bine.

ŞtiriSergiu Nicolaescu a încetat din viaţă

Regizorul Sergiu Nicolaescu, în vârstă de 82 de ani, a murit, în această dimineaţă, la Spitalul Elias, unde era internat din 26 decembrie, iar recent a fost operat de peritonită.

FeaturesSilviu Purcărete: „Un spectacol nu se termină niciodată”

În anii ‘90, spectacolele sale duceau faima Teatrului Naţional din Craiova peste timp şi graniţe. Cu Faust a instaurat triumful internaţional al Teatrului Naţional „Radu Stanca” din Sibiu.

FeaturesAlexandru Tocilescu. The show must go on

Alexandru Tocilescu a plecat dintre noi. Dar spectacolele lui vor mai ţine o perioadă afişul teatrelor. Apoi ne vor rămâne memoria şi benzile înregistrate, care vor deveni din ce în ce mai infidele...

FeaturesCu dragoste, din închisoare

Este prima dată când Radu Muntean și Alex Baciu co-regizează, cunoscută fiind colaborarea celor doi (alături de Răzvan Rădulescu) pentru scenariile filmelor "Hârtia va fi albastră", "Boogie" și "Marți, după Crăciun".