[ X ]
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe...
abonare newsletter | caută:

program teatru

ŞtiriFlorin Piersic jr. , dublă reprezentație a spectacolului ”Freak Show” de Crăciun, la TNB

Întrucât biletele pentru spectacolul ”Freak Show” programat luni, 26 decembrie la Sala Pictură a Teatrului Național București de la ora 20:00 se vând în ritm alert, organizatorii vin întâmpinarea persoanelor interesate cu o nouă reprezentație ce va avea loc în aceeași zi, de la ora 17:00.

ŞtiriFREAK SHOW: one-man-show cu FLORIN PIERSIC JR revine la Teatrul Național din București

Unic în România, 13 personaje, un singur actor. La final de an, pe 26 decembrie 2016, de la orele 20.00, spectatorii bucureșteni se vor reîntâlni cu Florin Piersic jr, care va fi prezent pe scena Teatrului Național București – Sala Pictură, cu spectacolul FREAK SHOW.

ŞtiriFestivalul de Dramaturgie Rodica Popescu-Bitanescu, intre 1-5 noiembrie, la Creart – Sala Teatrelli

Teatrul de Comedie si Primaria Municipiului Bucuresti prezinta, intre 1 si 5 noiembrie, Festivalul de Dramaturgie Rodica Popescu-Bitanescu.

ŞtiriProgramul Teatrului Tabu în luna decembrie

Cenestezica, Puşlamaua de la etajul 13 sau Crize sunt trei dintre spectacolele programate în luna decembrie la Teatrul Tabu din Bucureşti.

ŞtiriProgramul Teatrului Evreiesc în perioada 8-11 noiembrie

Două spectacole sunt programate în această săptămâna la Teatrul Evreiesc de Stat din Bucureşti.

ŞtiriProgramul Teatrului Evreiesc de Stat în perioada 29 octombrie-4 noiembrie

“Duşmancele” şi “Blazonul” sunt două dintre piesele programate în această săptămână pe scena Teatrului Evreiesc de Stat din Bucureşti.