[ X ]
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe...
abonare newsletter | caută:

premiile oscar

Film”Fixeur”, de Adrian Sitaru, propunerea României pentru o nominalizare la Oscar într-o limbă străină

”Fixeur”, cel de-al cincilea lungmetraj regizat de Adrian Sitaru, este propunerea României pentru o nominalizare la categoria ”cel mai bun film într-o limbă străină alta decât engleza” a premiilor Oscar 2018.

FilmOscar 2016: Nominalizări

Filmele "The Revenant", de Alejandro Gonzalez Inarritu, şi "Mad Max: Fury Road", de George Miller, au primit cele mai multe nominalizări la cea de-a 88-a ediție a premiilor Oscar, 12, respectiv 10, urmate de "The Martian", de Ridley Scott, care va concura la şapte categorii.

MuzicăAntonio Sanchez & Migration, pe 6 decembrie, la Bucureşti

Compozitorul coloanei sonore a filmului "Birdman", Antonio Sanchez, câştigător a 4 premii Grammy, concertează în premieră în România, la Sala Radio din Bucureşti, pe 6 decembrie, în cadrul seriei Jazz Night Out, unde îşi va prezenta cel mai nou album, "Meridian Suite".

FilmOscar 2015: nominalizări

A 87-a ediție a premiilor Oscar și-a anunțat nominalizările într-o ceremonie care a avut loc la Samuel Goldwyn Theatre din Beverly Hills. Trofeele vor fi decernate la data de 22 februarie printr-o gală care va fi găzduită de Neil Patrick Harris.

Premiile Oscar 2013Premiile Oscar 2013 – 15 documentare au fost incluse pe lista restrânsă

Academia Americană de Arte şi Ştiinţe Cinematografice a anunţat lista restrânsă a celor 15 filme care au şanse la o nominalizare la Premiile Oscar 2013.