[ X ]
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe...
abonare newsletter | caută:

muzica clasica Bucureşti

ŞtiriStrauss Festival Orchestra Vienna, al optulea turneu de succes

Strauss Festival Orchestra Vienna a incheiat cel de-al optulea turneu desfasurat in Romania.

ŞtiriPink Martini, cu Storm Large, la București

Micuța orchestră Pink Martini revine pe 20 aprilie 2017 la Sala Palatului la București.

ŞtiriCATEGORIE NOUA DE BILETE LA CONCERTUL SCHOENBRUNN PALACE ORCHESTRA VIENNA

In doar cateva zile patrundem cu bucurie in mult asteptata perioada magica a cadourilor de Craciun.

ŞtiriStrauss Festival Orchestra Vienna, primul concert sold-out la Sala Palatului

Strauss Festival Orchestra Vienna aduce in decembrie Craciunul in pasi de vals in Romania! Vienezii vor sustine in perioada 12-21 decembrie 10 concerte in tara noastra.

ŞtiriDansatori de performanță vor împodobi seara de 23 decembrie la Sala Palatului

Pentru un spectacol complet si stralucitor inainte de sarbatoarea Craciunului, in prezenta extraordinara a SCHOENBRUNN Palace Orchestra Vienna!

ŞtiriDirijorul RUSSEL MCGREGOR, în vacanţă la paradisul de la “Capătul Pământului”

Atunci cand nu sunt pe scena, muzicienii pe care ii privim cu atata fascinatie in timpul extraordinarelor concerte, au nevoie de momente de respiro pentru ca performatele lor artistice sa fie desavarsite.

ŞtiriConcert Symphactory Strings Quartet la Palatul Cercului Militar

Fundatia Calea Victoriei va invita marti, 16 septembrie, de la ora 18:30, la Sala de Cinema a Palatului Cercului Militar National, pentru a ne bucura impreuna de un efervescent si colorat concert oferit de Symphactory Strings Quartet.

ŞtiriBucharest Music Film Festival, din 20 iunie

De vineri, 20 iunie, de la ora 18:30, ARCUB readuce muzica de calitate în mijlocul bucureștenilor, prin intermediul celui mai așteptat festival al lunii, Bucharest Music Film Festival.

FeaturesElegant Journey from Violin to Fb and Back

Pavel Šporcl, the most appreciated Czech violinist of the last ten years, performed this autumn for the first time in front of the Romanian public, celebrating the Czech Independence Day together with Alexandru Tomescu.

Features„Există două feluri de muzicieni: muzicieni faimoşi şi muzicieni cult.”

Diana Ketler este pianistă, profesoară la Royal Academy of Music din Londra şi director artistic al Festivalului SoNoRo alături de Răzvan Popovici încă de la prima ediţie. Are şi trei studenţi români – cei mai buni pianişti din şcoală – despre care vorbeşte cu mare plăcere.

ŞtiriZilele Culturii Ruse în plină desfăşurare

Cvartetul Romantic a impresionat publicul prin recitalul susţinut la Sala „Auditorium” a Muzeului Naţional de Artă al României în seara zilei de marţi, 29 octombrie 2013. Evenimentul a fost cel de-al treilea ocazionat de Zilele Culturii Ruse 2013.

Muzică clasicăDouă viori de Ziua naţională a Cehiei la Ateneu

Alexandru Tomescu şi Pavel Šporcl într-un recital extraordinar la Ateneu pe 30 septembrie, de la 18.30.

MuzicăEUROPAfest 2013 sărbătoreşte 20 de ani de muzică bună

Anul acesta sărbătorim 20 de ani de EUROPAfest, în care jmEvents a oferit publicului larg un festival care se remarcă prin muzică live, profesionalism şi eleganţă. Din anul 2005 EUROPAfest se desfăşoară sub Înaltul Patronaj al Alteţelor Lor Regale Principesa Margareta şi Principele Radu.