[ X ]
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe...
abonare newsletter | caută:

Goran Bregovic concert

ŞtiriConcert Goran Bregovic la Sala Palatului pe 27 Octombrie

Goran Bregovic revine la Bucuresti pe 27 octombrie pentru un show in care va canta toate hiturile din cariera, alaturi de trupa sa: Wedding & Funeral Orchestra.

ŞtiriGoran Bregovic la București: Program și reguli de acces

Goran Bregovic revine la Bucuresti pe 2 aprilie pentru un show in premiera: va canta alaturi de o orchestra simfonica formata din 42 de artisti, 3 violonisti si un cor de 6 persoane in cadrul unui eveniment pe care nu vreti sa-l scapati!

ŞtiriConcert Goran Bregovic cu Orchestra Simfonica si Cor

Goran Bregovic revine la Bucuresti pe 2 aprilie pentru un show in premiera: va canta alaturi de o orchestra simfonica formata din 42 de artisti, 3 violonisti si un cor de 6 persoane in cadrul unui eveniment pe care nu vreti sa-l scapati! Primele 200 de bilete au preturi speciale.

ŞtiriBosquito canta alaturi de Goran Bregovic la Bucuresti pe 29 septembrie

Goran Bregovic si Wedding And Funeral Orchestra vor concerta la Bucuresti pe 29 septembrie la Arenele Romane in aer liber pentru a patra oara consecutiv. La cererea publicului, artistul se intoarce in Romania alaturi de orchestra sa pentru a reedita un show magic!

ŞtiriConcert Goran Bregovic la Arenele Romane pe 29 septembrie

Goran Bregovic si Wedding And Funeral Orchestra vor concerta la Bucuresti pe 29 septembrie la Arenele Romane in aer liber pentru a patra oara consecutiv. La cererea publicului, artistul se intoarce in Romania alaturi de orchestra sa pentru a reedita un show magic!

ŞtiriConcert Goran Bregovic la Sala Palatului

La cererea publicului, Goran se intoarce in Romania alaturi de orchestra sa pentru a reedita un show de senzatie care va purta fanii prin toate albumele si hiturile care l-au facut celebru, intr-o companie selecta.

ŞtiriBosquito si Timpuri Noi canta alaturi de Goran Bregovic la Arenele Romane

Goran Bregovic si Wedding And Funeral Orchestra va concerta la Bucuresti pe 29 septembrie la Arenele Romane in aer liber pentru a treia oara consecutiv.

ŞtiriGoran Bregovic pregateste lansarea noului sau album "Three Letters From Sarajevo"

Maestrul Goran Bregovic va lansa in curand al 14-lea sau material discografic, intitulat "Three Letters From Sarajevo". Albumul este inspirat din puternica istorie a orasului Sarajevo si pune accentul pe convietuirea in pace a tututor oamenilor si pe o uniune a religiilor.

ŞtiriGoran Bregovic in concert la Bucuresti pe 29 septembrie

Goran Bregovic si Wedding and Funeral Orchestra vor concerta la Bucuresti, vineri 29 septembrie la Arenele Romane.