[ X ]
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe...
abonare newsletter | caută:

filme 2012

FilmTwilight, 11 nominalizări la Zmeura de Aur

Ultimul film din seria Twilight, Breaking Dawn Part II, a primit 11 nominalizări la premiile Zmeura de Aur, acordate celor mai slabe producţii cinematografice ale anului.

FilmThe Hobbit în HFR

Am ajuns, mulțumită invitației celor de la Grand Cinema Digiplex, să văd The Hobbit: An Unexpected Journey în format Hight Frame Rate adică de 48 de cadre pe secundă.

FilmSeven Psychopats - Cronică de film

Colin Farrell, Woody Harrelson, Sam Rockwell, Olga Kurylenko, Christopher Walken, Abbie Cornish și Tom Waits (!!!), dezlănțuiți într-un film dintr-un film despre un film (sic!) de Martin McDonagh,

FilmDocumentare de la One World România

Festivalul One World România a debutat în 2008. Documentarele despre drepturile omului, selectate de-a lungul edițiilor, au adus povești impresionante despre oameni din lume și din România. Cinci dintre ele sunt acum pe DVD.

ConcursuriCâștigă o invitație dublă la filmele "Red Lights" și "Stolen" - CONCURS ÎNCHEIAT

"Red Lights" și "Stolen" sunt filmele de la Cinema Glendale la care puteţi câştiga, săptămâna aceasta, o invitaţie pentru două persoane.

ConcursuriCâștigă o invitație dublă la filmele "Cloud Atlas", "Ho Ho Ho 2" și "Twilight: Breaking Dawn" CONCURS ÎNCHEIAT

"Cloud Atlas", "Ho Ho Ho 2" și "Twilight: Breaking Dawn" sunt filmele de la Cinema Glendale la care puteţi câştiga, săptămâna aceasta, o invitaţie pentru două persoane.

ŞtiriAtlasul Norilor, la cinema din 23 noiembrie

Pelicula regizată de Lana Wachowski, Tom Tykwer şi Andy Wachowsky, Atlasul Norilor, va avea premiera în România pe 23 noiembrie, în mai multe cinematografe din ţară.

ConcursuriCâștigă o invitație dublă la filmele "Argo", "Și caii sunt verzi pe pereți" și "Twilight: Breaking Dawn" - CONCURS ÎNCHEIAT

"Argo", "Și caii sunt verzi pe pereți" și "Twilight" sunt filmele de la Cinema Glendale la care puteţi câştiga, săptămâna aceasta, o invitaţie pentru două persoane.

FilmInterviu - Realizatorii filmelor premiate la Aristoteles Workshop

Câțiva dintre realizatorii filmelor premiate la ediția de anul acesta a atelierului Aristoteles ne împărtășesc din experiența realizării unui film cap-coadă în cinci săptămâni, despre oamenii cu care au lucrat și profesorii care i-au îndrumat și despre filmele lor.

Film007: Coordonata Skyfall - cronică de film

Bond, James Bond s-a întors pe marile ecrane și o face în stilul bine-cunoscut, urmărind și doborând dușmanii Majestății Sale.

FilmO lună în Thailanda

Debutul în lungmetraj al lui Paul Negoescu s-a lăsat așteptat destul de mult timp, dacă ținem cont de frecventele apariții ale regizorului în festivalurile dedicate scurtmetrajului, unde titluri ca Renovare sau Derby au fost remarcate.

FilmTom Sawyer - Cronică de film

Chiar dacă spectaculoasele și splendidele animații (cele mai multe 3D) și seria Harry Potter, de pildă, au creat printre tinerii spectatori dependențe și mode, producțiile pentru copii sunt extrem de puține.