[ X ]
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe...
abonare newsletter | caută:

festivaluri animatie

FilmCele mai bune animații internaționale, la a zecea competiție Anim’est 2015

Cele mai spectaculoase filme de animație, recompensate cu prestigioase premii ale industriei, vin să își completeze palmaresul la cea de-a 10-a ediție a festivalului Anim’est, care se va desfăşura în perioada 2-11 octombrie, la Cinema Studio, Cinema Elvira Popescu şi la Re:Animation Hub.

FeaturesZoom in: festivalurile de film din noiembrie

Luna noiembrie este una dedicată cinefililor și a consumatorilor de festivaluri de film. BeWhere! îți spune ce nu trebuie să ratezi dacă ajungi la Festivalul de Film Polonez, la KINOdiseea sau la cea de-a treia ediție BIEFF.

ŞtiriCâştigătorii Kinofest 2012

Peste 300 de filme au rulat la Kinofest 2012, de la fantezie, poveşti originale, comedii şi drame, la animaţii candide sau scenarii horror.

ŞtiriZiua Internaţională a Animaţiei, sărbătorită de Anim’est

Pe 28 octombrie, de Ziua Internaţională a Animaţiei, Anim’est a pregătit o serie de proiecţii pentru fanii filmelor de animaţie.

FilmDaniel McCoy de la Pixar invitat la Anim’est - Interviu video

Daniel McCoy este reprezentantul studioului de animație Pixar invitat al festivalului Anim’est; el a creat efecte vizuale pentru o serie de filme cunoscute și premiate precum A Bug`s Life, Toy Story 2, Monsters Inc., Finding Nemo, Up, Toy Story 3, The Incredibles şi Ratatouille, cât şi scurtmetraje.

ŞtiriTrofeul Anim’est a fost câştigat de filmul belgian „Oh Willy…”

Gala de închidere a festivalului Anim’est a avut loc sâmbătă seară, la Cinema Patria, iar marele trofeu merge în Belgia, pentru producţia „Oh Willy…”, în regia lui Marc James Roels şi Emma De Swaef.

ŞtiriAlois Nebel, concerte şi prezentări în a cincea zi de Anim’est

Marţi, 9 octombrie, vor fi proiectate două dintre filmele prezente în competiţia de lungmetraj a festivalului Anim’est.