[ X ]
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe...
abonare newsletter | caută:

festival literatura

ŞtiriAutorii români invitaţi la Salon du Livre 2013

27 de autori români fac parte din lista oficială a invitaţilor la Salon du Livre 2013 de la Paris, unde România este ţară invitată de onoare.

CarteUltima zi de FILB: poezie!

Organizatorii FILB au rezervat ultima seară celui mai riscant gen cu putință: poezia. Acesta a fost bonusul, față de anii trecuți. Ca gen riscant, totuși, poezia are anumite avantaje. În primul rând, adună mulțimi mari și eterogene.

CartePrima zi de FILB: artileria grea

FILB = Festivalul Internaţional de Literatură de la Bucureşti (ediţia a V-a), 5-8 decembrie, Clubul Ţăranului. Începe în fiecare zi la ora 18, intrarea liberă.

ŞtiriProgramul Festivalului Internaţional de Literatură de la Bucureşti (5-8 decembrie)

Astăzi debutează Festivalul Internaţional de Literatură, eveniment care îşi propune să rescrie harta culturală a Europei, prin întâlniri între scriitori români şi invitaţii din străinătate.

ŞtiriFestivalul Internaţional de Literatură de la Bucureşti va avea loc între 5 şi 8 decembrie

A cincea ediţie a Festivalului Internaţional de Literatură de la Bucureşti (FILB) este programată între 5 şi 8 decembrie, la Clubul Ţăranului din cadrul MŢR.

ŞtiriProgramul Festivalului Internaţional de Literatură Timişoara

Evenimentul are loc la Muzeul de Artă (Palatul Baroc) din 24 octombrie, iar intrarea este liberă.

ŞtiriPrima ediţie a Festivalului Internaţional de Literatură de la Timişoara „La Vest de Est/La Est de Vest”

Evenimentul va avea loc în perioada 24-26 octombrie, la Muzeul de Artă (Palatul Baroc), şi reprezintă primul festival internaţional de literatură din România organiza în afara Capitalei.