[ X ]
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe...
abonare newsletter | caută:

expozitie pictura

ŞtiriAdina Romanescu expune „Iluzii” la ICR

Institutul Cultural Român găzduiește, în perioada 3-20 februarie 2015, expoziția „Iluzii“ – pictură și desen – a artistei Adina Romanescu.

ŞtiriRădăcini arhitepale – expoziţie la MŢR

Marţi, 11 martie, la ora 18:30, este programat vernisajul expoziţiei de pictură pe sticlă Rădăcine arhitepale a Mariei Constantinescu.

ŞtiriPictură pe sticlă, la Muzeul Național al Țăranului Român

Expoziția de pictură pe sticlă, Rădăcini Arhetipale, este deschisă de marți, 11 martie, ora 18.30, până duminică, 23 martie, la Muzeul Național al Țăranului Român. Creațiile care vor fi expuse în Sala Irina Niocolau aparțin Mariei Constantinescu.

ŞtiriNouă umbre – expoziţie de pictură @ MȚR

Sala Acvariu a Muzeului Naţional al Ţăranului Român va găzdui în perioada 16-28 noiembrie expoziţia de pictură Nouă umbre.

ŞtiriKrilija – expoziţie personală Adrian Iurco la ART HUB

Joi, 12 septembrie, de la ora 19:00, este programat vernisajul expoziţiei de pictură şi desen Krilija semnată de artistul Adrian Iurco.

ŞtiriOglinda abisală – expoziţie de pictură cu vin

Expoziţia va avea loc la Hotel Pullman World Trade Center între 5 şi 22 iunie.

ŞtiriA fost inaugurat salonul de arte plastice „Universul Eminescu”

În Sala de expoziţie Theodor Pallady a Bibliotecii Academiei Române a fost inaugurat, ieri, Salonul Internaţional de Arte Plastice „Universul Eminescu”.

ŞtiriCulorile Coreei – expoziţie la MŢR

La Sala Acvariu a Muzeului Naţional al Ţăranului Român va avea loc, în perioada 8-21 ianuarie 2013, expoziţia Culorile Coreei.

ArtăExpoziție: Goya, cronicar de război

Expoziţia Dezastrele războiului de la Muzeul Naţional de Artă a României, organizată de Institutul Cervantes, vernisată la 29 noiembrie, e fără doar şi poate un must-go în peisajul evenimentelor culturale şi artistice bucureştene.

ŞtiriThe Error, solo show de Andrei Gamarţ @ Zorzini Gallery

Vernisajul expoziţiei The Error a lui Andrei Gamarţ va avea loc pe 12 decembrie, la ora 19:00.

ŞtiriExpoziţie Matei Şerban la ArtExpert Fine Art Concept

Între 19 octombrie şi 15 noiembrie, ArtXpert Fine Art Concept – Store va găzdui expoziţia New Works on Wood a pictorului Matei Şerban Sandu.

ŞtiriGreen Monarchy- Eglantina @ Carol 53

Pe 23 octombrie, de la ora 19:00, Casa Carol 53 va găzdui Green Monarchy – Eglantina, un eveniment artistic cu impact social.

ŞtiriSomiloquy. Naturesleep – expoziţie de Raluca Lechinţeanu la Readers Cafe

Expoziţia „Somniloquy. Naturesleep” se deschide din 19 octombrie la Readers Cafe, cu picturi abstracte, care dezvăluie „lumea la nivel de percepţie inconştientă, unde realitatea este tradusă în gânduri şi emoţii, vizual captate în dinamica interacţiunii.

ŞtiriTrupul din cuvânt – expoziţie a pictorului Laurenţiu Midvichi

Sâmbătă, 4 august 2012, de la ora 12:00, la Galeria Regală a Cazinoului din Sinaia, va avea loc vernisajul expoziţiei de pictură Trupul din cuvânt a lui Laurenţiu Midvichi.

OraşModigliani, Chagall și Andy Warhol, de vânzare la ArtXpert Fine Art Concept Store

6.450 de lei costă „Portret de fată” semnat Modigliani, 15.050 de lei – un Chagall, iar gravura originală a lui Dali „Lupta cu taurii” avea un preț de vânzare de 6.000 de lei. S-a vândut însă.