[ X ]
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe...
abonare newsletter | caută:

dj set

ŞtiriSensation revine în România pe 6 aprilie, cu Source of Light

Sensation, cel mai cunoscut eveniment dance din lume, revine în România pe 6 aprilie 2013, la Romexpo, cu cea mai recentă producţie, Source of Light.

ŞtiriDerrick May la Palatul Ghika, pe 23 noiembrie

Absolut Color îl prezintă pe Derrick May în concertul care va avea loc pe 23 noiembrie, de la ora 22:00, la Palatul Ghika (str. Doamna Ghica 5).

ŞtiriThe Fresh prezintă balul UNATC/UNARTE

DJ Vadim, DJ Food, Terrence Parker şi Jonas Rathsman sunt câteva nume dintre artiştii care vor fi prezenţi la balul UNATC/UNARTE.

ŞtiriEllen Allien şi Russ Yallop, la Palatul Ghika

Evenimentul organizat de Absolut Color are loc vineri, 26 octombrie, de la ora 22:00, la Palatul Ghika (strada Doamna Ghica 5).

MuzicăDJ Rob Swift

Cu un mix set eclectic de funk, hip-hop şi breaks, şi cu o demonstraţie de scratching şi beat juggling, DJ Rob Swift obişnuieşte să ducă petrecerea până în zorii zilei.

MuzicăAndy Smith's Live Mix

Numele vă sună cunoscut datorită Portishead, alături de care s-a remarcat cu elementele de hip-hop scratch dj-ing, Smith fiind considerat un element important în crearea mărcii trupei.