[ X ]
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe...
abonare newsletter | caută:

decernari premii

FilmPremiile GOPO: Nominalizări

Gala Premiilor Gopo, care va avea loc la 30 martie 2015, se află acum la a noua ediție.

ŞtiriGloburile de Aur – câștigători

A 72-a gala a Premiilor Golden Globes și-a desemnat câștigătorii în cadrul ceremoniei care a avut loc la Los Angeles, în data de 11 ianuarie 2015.

ŞtiriStephen Frears, premiul pentru întreaga carieră la TIFF 2013

Unul dintre cei mai apreciați regizori britanici, Stephen Frears, va primi Premiul pentru Întreaga Carieră / Lifetime Achievement Award la cea de-a 12-a ediție a Festivalului Internațional de Film Transilvania (31 mai - 9 iunie, Cluj).

ŞtiriPrimul român câştigător la Sony World Photography Awards

Fotografia realizată de Alecsandra Drăgoi a câştigat primul loc în cadrul categoriei Youth, secţiunea Cultură, la Sony World Photograpy Awards 2013.

ŞtiriNominalizările la Premiile Gopo 2013

La categoria Cel mai bun film în cadrul Galei Premiilor Gopo sunt nominalizate patru pelicule: Toată lumea din familia noastră, Despre oameni şi melci, Visul lui Adalbert şi Undeva la Palilula.

ŞtiriPremiile BAFTA 2013: Argo, desemnat cel mai bun film

Pelicula lui Ben Affleck, "Argo", a câştigat trofeele pentru cel mai bun film, cel mai bun regizor şi cel mai bun montaj la cea de-a 66-a ediţie a premiilor BAFTA.

ŞtiriLista câştigătorilor Globurilor de Aur 2013

Pelicula „Les Miserables” a câştigat trei premii la cea de-a 70-a ediţie a premiilor Globurile de Aur, „Argo” a fost desemnat cel mai bun film-dramă, iar Ben Affleck a primit trofeul pentru cea mai bună regie.

ŞtiriPremiile Globurile de Aur 2013, transmise în România de HBO

Gala de decernare a Globurilor de Aur va avea loc în noaptea de duminică spre luni, de la ora 3:00, urmând să fie transmisă în direct de HBO România.

ŞtiriNominalizaţii la premiile BAFTA 2013

Filmul Lincoln a obţinut cele mai multe nominalizări la premiile BAFTA din acest an, 10, în timp ce Hobbitul a primit doar trei nominalizări.

ŞtiriFilmul Lincoln a primit şapte nominalizări la Globurile de Aur

Lincoln, în regia lui Steven Spielberg, este una dintre peliculele nominalizate la categoria Cel mai bun film la a 70-a ediţie a premiilor Globurile de Aur. În total a adunat şapte nominalizări, fiind urmat de Argo şi Django Unchained, cu câte cinci.

ŞtiriCristian Mungiu a fost decorat de Regele Mihai I al României

Mai multe personalităţi, printre care regizorul Cristian Mungiu sau scriitoarea Ana Blandiana, au fost decoraţi, miercuri, de MS Regele Mihai I al României.

ŞtiriScriitorul chinez Mo Yan a câştigat Premiul Nobel pentru literatură

Autorul chinez Mo Yan a câştigat, joi, Premiul Nobel pentru literatură, eveniment care a provocat întreruperea programului obişnuit al televiziunii de stat, lucru rar întâmplat.