[ X ]
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe...
abonare newsletter | caută:

cronica teatru

ŞtiriFlorin Piersic jr. , dublă reprezentație a spectacolului ”Freak Show” de Crăciun, la TNB

Întrucât biletele pentru spectacolul ”Freak Show” programat luni, 26 decembrie la Sala Pictură a Teatrului Național București de la ora 20:00 se vând în ritm alert, organizatorii vin întâmpinarea persoanelor interesate cu o nouă reprezentație ce va avea loc în aceeași zi, de la ora 17:00.

ŞtiriFestivalul de Dramaturgie Rodica Popescu-Bitanescu, intre 1-5 noiembrie, la Creart – Sala Teatrelli

Teatrul de Comedie si Primaria Municipiului Bucuresti prezinta, intre 1 si 5 noiembrie, Festivalul de Dramaturgie Rodica Popescu-Bitanescu.

TeatruColibri - Cronică de teatru

Colibri este un spectacol despre robotizare, sterilizare interioară şi, de ce nu, rinocerizare a vieţii, în toată sensibilitatea ei, ca să cităm o piesă, mult mai celebră, a lui Ionesco, decât cea la care ne referim acum, regizată de Florin Piersic jr., şi produsă Doctor’s Studio.

TeatruInsula — un show teatral 100%

Gellu Naum este cunoscut ca autorul unor aparente texte pentru copii.

TeatruConul Leonida faţă cu reacţiunea - Cronică de teatru

Îl cităm pe Caragiale şi fără să ne dăm seama. Trăim printre Mitici şi facem dezbateri electorale înainte de culcare, chiar dacă gazeta a fost înlocuită cu talk-show-ul preferat.

TeatruDespre viaţă, cu patetism

Existenţa întreagă este o farsă sinistră, iar noi, oamenii, nişte bieţi bufoni în mâinile unui destin uneori comic, alteori grotesc, dar niciodată tragic cu adevărat.

TeatruO poveste japoneză

Pentru asiatici, teatrul a reprezentat dintotdeauna un mod de existenţă, apropiat de mister şi de ritual, o artă secretă a cărei magie este dezvoltată printr-o tehnică desăvârşită, perfecţionată continuu prin antrenamentul actorului.