[ X ]
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe...
abonare newsletter | caută:

Constanţa

ŞtiriȘtefan Bănică va începe turneul naţional. Urmează o toamnă rock’n’roll

Ștefan Bănică susține în luna noiembrie un turneu național în 8 orașe din țară. Publicul va avea parte de un concert incendiar cu Ștefan Bănică și invitații săi! Vino împreună cu cei dragi să dansezi în această toamnă pe ritmuri de rock'n'roll, alături de unul dintre cei mai iubiți artiști români.

ŞtiriZilele Culturii Ruse în plină desfăşurare

Cvartetul Romantic a impresionat publicul prin recitalul susţinut la Sala „Auditorium” a Muzeului Naţional de Artă al României în seara zilei de marţi, 29 octombrie 2013. Evenimentul a fost cel de-al treilea ocazionat de Zilele Culturii Ruse 2013.

ŞtiriTurneul Alternosfera continuă la Constanţa şi Iaşi

Trupa Alternosfera din Republica Moldova va susţine la sfârşitul săptămânii două concerte: în Constanţa (23 noiembrie, Club Goblin) şi în Iaşi (24 noiembrie, Underground Pub).

ŞtiriLotus, noul proiect al lui Cristi Minculescu

Actuala trupă a lui Cristi Minculescu poartă numele Lotus şi reprezintă cel mai nou proiect al acestuia, alături de Nuţu Olteanu şi Adrian Ilie, cu care a colaborat în trecut.