[ X ]
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe...
abonare newsletter | caută:

concerte club

ŞtiriPHANTOGRAM în premieră la București

Trupa New Yorkeză PHANTOGRAM va canta in premiera la Bucuresti pe 30 martie in club Quantic ! Cunoscută in Romania pentru hiturile "When I'm small", "Fall In love" si "You dont get me high anymore", PHANTOGRAM promit un show de zile mari mai ales ca vin in formula completa, cu band ! Biletele sunt d

ŞtiriConcert TAXI pe 19 ianuarie la Hard Rock Cafe din București

Joi, 19 ianuarie de la ora 21:30, te invitam la Hard Rock Cafe la un concert exceptional sustinut de trupa Taxi!

ŞtiriLori urcă pe scenă alături de Inna pe 12 ianuarie la Hard Rock Cafe

Pe 12 ianuarie Inna revine pe scena de la Hard Rock Cafe in cadrul unui show exploziv, plin cu energie.

ŞtiriConcert INNA pe 12 ianuarie la Hard Rock Cafe

Solista ce si-a castigat renumele de ambasador muzical al Romaniei in lumea intreaga, concerteaza alaturi de trupa sa live la Hard Rock Cafe, joi, pe 12 ianuarie, de la ora 21:30.

ŞtiriConcert Zdob si Zdub pe 11 ianuarie a Hard Rock Cafe

Dacă îţi place să te distrezi şi să cânţi până la epuizare alături de Zdob şi Zdub, iar hiturile “DJ Vasile”, “Zdubii bateţi tare” sau “Bunica bate doba” se află la loc de cinste în playlistul tău, te aşteptăm la concertul Zdob si Zdub la Hard Rock Cafe pe 11 ianuarie, de la ora 21:30.

ŞtiriConcert byron la Hard Rock Cafe pe 6 ianuarie

BestMusic Live Concerts te invita la Hard Rock Cafe, vineri, 6 ianuarie, incepand cu ora 22:30, la un concert cu trupa byron.

ŞtiriSpace Needle deschide showul ALTERNOSFERA de la Bucuresti din Quantic

Pe 9 decembrie ALTERNOSFERA revine la Bucuresti in cea mai noua locatie de evenimente, Quantic , o locatie cu o capacitate mare aflata in Parcul Grozavesti langa statiile de metrou Politehnica sau Grozavesti (fostul Ecran Club - acces facil din Bd Iuliu Maniu si Cotrocei sau de pe Pasajul Basarab).

ŞtiriVITA de VIE - concert acustic pe 10 noiembrie la Hard Rock Cafe din Bucuresti

BestMusic Live Concerts te invita joi, 10 noiembrie de la ora 21:30 la Hard Rock Cafe din Bucuresti pentru o seara de magie alaturi de showul acustic al trupei Vita de Vie !

ŞtiriConcert TIMPURI NOI la Hard Rock Cafe

BestMusic Live Concerts si METALHEAD te invita la Hard Rock Cafe, miercuri, 2 noiembrie, de la ora 21:30, sa petreci o seara PERFECTA cu una dintre cele mai longevive trupe de rock romanesti, Timpuri Noi ! Invitati speciali: Luca, Stere, Adeline, Victoria, Vecina, Verginica, Rambo, Catran si Varu’ M

ŞtiriConcert TAXI la Hard Rock Cafe

Miercuri, 26 octombrie de la ora 21:30, BestMusic Live Concerts te invita la Hard Rock Cafe la un concert exceptional sustinut de trupa Taxi!

ŞtiriConcert Cristi Minculescu si IRIS la Hard Rock Cafe

BestMusic Live Concerts te asteapta din nou la intalnirea cu legendele vii ale muzicii romanesti ! Hiturile IRIS se vor auzi din nou live, pe 27 octombrie, de la ora 21.30, în interpretarea inconfundabilă care le-a făcut celebre.

ŞtiriMihai Mărgineanu & Band cântă pe 20 octombrie la Hard Rock Cafe

Joi, pe 20 octombrie de la ora 21:30, BestMusic si Hard Rock Cafe va invita la un nou show exploziv cu Mihai Margineanu.

ŞtiriLOREDANA canta alaturi de COMPACT pe 13 octombrie la Hard Rock Cafe

Pe 13 octombrie, de la ora 21.30, BestMusic Live Concerts te invită la un concert extraordinar COMPACT, la fel de vibrant precum cele mai îndrăgite melodii ale formaţiei.

ŞtiriDiamonds Are Forever şi Blood Youth vor cânta alături de While She Sleeps în Club Fabrica

Diamonds Are Forever revine in Bucuresti pentru a urca pe scena clubului Fabrica pe data de 8 Noiembrie alaturi de britanicii de la Blood Youth si While She Sleeps!

ŞtiriTribut AC/DC cu THE ROCK la Hard Rock Cafe

Inconfundabilul “for those about to rock...we salute you” va răsuna din nou la Hard Rock Cafe, pe 6 octombrie. Nu pierde cel mai tare spectacol-tribut AC/DC, pus în scenă de The R.O.C.K.!

ŞtiriFIRMA revine pe scena rockului românesc

FIRMA, una dintre trupele icon ale rockului alternativ românesc, revine pe scenă într-un concert programat pentru data de 5 iunie, la clubul Control.

ŞtiriFanfarlo. Indie folk londonez, la București

Formația britanică Fanfarlo concertează, în premieră în România, pe 12 martie, în clubul Control din Capitală. Evenimentul face parte din turneul de promovare a noului album, Let's Go Extinct.

ŞtiriViolent Monkey în Control

Una dintre cele mai tinere trupe românești, Violent Monkey, concertează în Club Control, pe 18 februarie. Deschiderea concertului aparține trupei clujene de funk-progressive Positive John.