[ X ]
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe...
abonare newsletter | caută:

cluburi rock

ŞtiriRiverside în concert la Bucureşti şi Iaşi

Riverside, revelaţia rock-ului progresiv european, va susţine două concerte în România, în oraşele Bucureşti şi Iaşi.

MuzicăTornada Lang a lovit The Silver Church

Un baterist exact, un "zeu al pedalei", Thomas Lang, austriac din fire, a făcut o demonstraţie de virtuozitate şi la Bucureşti.

MuzicăThomas Lang, la București

Bateristul austriac Thomas Lang va susține un drumming workshop la București, mai exact pe 3 octombrie, în clubul Silver Church, la ora 19:00.

CluburiBarfly

Clubul Barfly din București: club cu concerte live, DJ, petreceri tematice, invitați speciali, ring de dans, 150 locuri la mese, 250 locuri în picioare. Barfly este situat la subsolul unei case recondiționate și cuprinde 5 încăperi, cu ring de dans.

CluburiFire Club

Fire Club: muzică live, rock, hip-hop, underground, folk, DJ,... Fire este un club studenţesc situat în Centrul Vechi. Fire Club este un loc unde cu adevărat s-a scris istorie la începutul anilor 2000 pentru cultura underground.

CluburiClub A

În 1969 a fost înființat cel mai vechi club studențesc din România. Și de atunci a avut o activitate neîntreruptă. Florian Pittiș, Johnny Răducanu, Nicu Vladimir, Mircea Florian sunt doar câteva dintre personalitățile care au scris istorie în Club A.