[ X ]
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe...
abonare newsletter | caută:

centrul ceh bucuresti

Ştiri„Echoes of Jihlava” la Centrul Ceh

Centrul Ceh din Bucureşti prezintă, în cadrul programului Documentary Mondays, o selecţie de filme documentare care au fost parte din ediţia de anul acesta a festivalului internaţional de film documentar Jihlava din Cehia, sub numele “Echoes of Jihlava”.

ŞtiriEvenimentele săptămânii la Centrul Ceh

Centrul Ceh din Bucureşti organizează mai multe evenimente în această săptămână, de la lansări de carte şi expoziţii, la muzică live.

Expat Corner„În mod obișnuit sunt o persoană obișnuită”

Un diplomat cultural care iese, adesea, din tiparele oficiale. Dar își asumă rolul de a promova cultura cehă în orice context. Centrul Cultural pe care îl conduce este unul dintre cele mai active în momentul acesta, dar îi rămâne timp pentru a continua idila sa cu Bucureștiul.

Expat Corner"Usually I am usual"

A cultural diplomat who often leaves aside the formal patterns. But he assumes the role of promoting Czech culture in any context. The Cultural Center that he is in charge of is one of the most active right now, but he still has time to continue his romance with Bucharest.