[ X ]
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe...
abonare newsletter | caută:

agentii de turism bucuresti

Agenții de TurismClick Travel

Agenţia de turism Click Travel oferă pachete cu bilete de avion, transferuri, rent-a-car, verificare itinerariu sau documente de călătorie, toate online.

Agenții de TurismBtt Travel

Agenţia de turism Btt Travel are o îndelungată experienţă în domeniu şi oferă servicii complete de turism, printre care pachete turistice tip charter, citybreak, excursii în România sau pachete tip "incentive".

Agenții de TurismChallenge Turism

Challenge Turism este o agenție tour operatoare și detailistă (în parteneriat cu alte agenții tour operator) cu experiență de outgoing și incoming în turism, în străinătate și în România.

Agenții de TurismAdria Travel

Adria Travel este o companie de călătorii și turism cu servicii complete. "Suntem o agenție de tursim care servim călători. Am accentuat călători, deoarece credem că există o deosebire între călători și turiști."

Agenții de TurismChristian Tour

Agenția de turism Christian Tour a fost înființată în 1997. "Pentru că nu intenționăm să ne uităm începuturile, logoul brandului proaspăt creat trebuia să conțină cel mai important simbol al acelor clipe minunate de la munte: Sfinxul din Bucegi."

Agenții de TurismMarshal Turism

Marshal Turism reprezintă o marcă deja cunoscută pe piaţa turismului din România. Agenția atrage totdeauna clienți noi, pentru că serviciile oferite sunt de calitate, totdeauna la nivelul oricăror exigențe.

Agenții de TurismJ Info Tours

J'Info Tours a fost creată de Carmen și Aurel Pavel în mai 1990, fiind printre primele firme private de turism din Romania. Este o agenție de turism care a creat o tradiție, principalul obiectiv fiind găsirea soluțiilor optime pentru clienții săi.

Agenții de TurismParalela 45

Paralela 45 Turism este o agenție de prestigiu care oferă turiștilor săi servicii complexe: excursii în țară și străinătate, rezervări de bilete de transport, rezervări la hoteluri, obținerea de vize turistice...

Agenții de TurismGTS Turism - Sucursala Bucuresti

Agenţia de turism GTS Turism a fost înfiinţată în 2003 şi numără deja 4 birouri poziţionate în cele mai importante centre universitare: Bucureşti, Iaşi, Cluj-Napoca şi Timişoara.